Lucka 3: Vinn skyddande olja från Esse Skincare

Lucka 3 innehåller en present från Esse Skincare för dig som vill ge din hud bästa möjliga skydd.

Dagens lucka innehåller nämligen en tävling där du kan vinna Protect Oil från Esse Skincare – en olja som passar perfekt för dig med känslig hud, men som kan användas av alla som ta hand om sin hud och ge den extra skydd mot alla påfrestningar den stöter på.

Protect Oil innehåller nämligen ximeniakärnolja, som skapar en skyddande hinna på huden när den utsätts för UV eller fria radikaler. Den skyddar också huden från föroreningar utan att rubba dess normala funktion. Den förbättrar dessutom blodcirkulationen och förmedlar näringsämnen och syre effektivt till huden.

Varför Esse Skincare?

Förutom att deras produkter håller vad de lovar är Esse Skincare det självklara valet för dig som bryr dig om din hud, klimatet och djuren på en och samma gång. De är inte bara skonsamma mot din hud, utan också ekologiskt certifierade och koldioxidneutrala.

De är också ackrediterade av The Vegan Society, vilket innebär att de inte använder några animaliska ingredienser. De provar inte heller några produkter på djur och är en del av PETA:s program mot plågsamma djurförsök.

Vinn Protect Oil från Esse Skincare

För att ha chansen att bli den lyckliga vinnaren av den här skyddande och sköna presenten till huden från Esse Skincare behöver du göra följande:

 1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
 2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
 3. Följ också Esse Skincare på instagram, som du hittar här.
 4. Leta upp dagens inlägg på vår Facebook-sida och skriv rätt svar på frågan: “Hur stor del av ingredienserna i Protect Oil har naturligt ursprung?” (Ledtråd: se deras hemsida):
  – 80 %
  – 90 %
  – 100 %
 5. Tagga en vän du tror också vill tävla. Till och med 10/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

Läs mer

▶︎ Klicka här för att läsa mer om Esse Skincare och se mer av deras produkter!

 

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras