Lucka 3 – vinn Gneis funktionskläder för stora och små barn!

Gneis funktionskläder

Ge ditt barn en härlig vinter utomhus med massor av rörelseglädje. Bakom lucka 3 kan du vinna Gneis prisade funktionskläder för barn 1-15 år.

I Gneis funktionskläder får ditt barn möjligheten att få njuta varje timme utomhus tack vare plagg som i varje detalj är gjorda för att boosta barnens utelek. Smidiga och rörliga, men samtidigt mycket slitstarka ytterkläder av högsta kvalitet. Med en tidlös design gjorda för att hålla för många barns användning.

Prova Gneis funktionskläder

Om du inte blir en av de lyckliga vinnarna har ditt barn ändå chansen att få prova Gneis ruskigt fina kläder i lugn och ro där hemma. Om du anger vår exklusiva kod “Gneis-SH-23” på Gneis hemsida får du fri frakt och retur på ditt köp fram till 17/12.

Om Gneis barnkläder

Det Norrbottniska varumärket Gneis grundades 2006 efter ett upprop på nätet om barnens självklara rätt till bättre utekläder. Tillsammans med över 2000 barn och deras föräldrar utvecklade Gneis sin första kollektion, som därefter förfinats år efter år i varje detalj.

Alla Gneis barnkläder håller samma höga kvalitet och oavsett om du köper deras vinter- eller skalkläder får du slitstarka och smidiga ytterkläder med bra andning som både klarar värsta regnet och kalla vinterdagar.

För att hålla ned priset tillverkas Gneis utan mellanhänder och säljs enbart på nätet i Gneis egen webbshop där du förutom ytterkläder även hittar handskar, mellanlager och så vidare, liksom deras superslitstarka Ossoami jeans och leggings.

Gneis funktionskläder

Vinn 1 av 5 presentkort på Gneis funktionskläder

Hela 5 kan bli lyckliga vinnare av presentkort på olika summor, som gäller vid köp av valfri/valfria varor i webbshoppen hos gneis.se :

  • 1 000 kr
  • 700 kr
  • 500 kr
  • 300 kr
  • 200 kr

* Presentkortet gäller 12 månader och kan bara användas vid ett köp, dvs om man inte handlar för hela beloppet fryser mellanskillnaden inne. Och du kan förstås handla för ett större belopp än vad presentkortet är på genom att själv betala mellanskillnaden.

Så här tävlar du:

  1. Gå in på vår Facebooksida, leta rätt på dagens inlägg, gilla det och svara på frågan: Vad har Gneis fått för samlat betyg av sina kunder på Trustpilot®? (Ledtåd! Se gneis.se).
  2. Tagga en vän du vill tipsa om vinstchansen.
  3. Du kan tävla till och med torsdag 14/12, därefter utser vi vinnarna som kontaktas via Facebook. Lycka till!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.