Lucka 3: Gratis glidmedel vid köp av Satisfyer

I lucka 3 får du ett gratis giftfritt glidmedel vid köp av en Satisfyer Love Breeze Lufttrycksvibrator – som nu endast 299 kostar (ord.pris 478 kr).

Erbjudandet

Ange koden 3december i varukorgen så läggs Viamax Organic Glide till automatiskt till din order.

Vad är en Satisfyer Love Breeze?

Satisfyer Love Breeze är en smidig lufttrycksvibrator som stimulerar klitoris med de populära tryckvågorna som nästan känns som oralsex. Denna slags stimulans stimulerar stora delar av klitoris, även de inre delarna, vilket gör att det nästan är omöjligt att inte få orgasm.

Utformningen på Satisfyer Love Breeze har både onani och samlag i tankarna. Eftersom många kvinnor behöver klitorisstimulans under samlag för att få orgasm, är en lufttrycksvibrator ett bra komplement.

Hur fungerar en lufttrycksvibrator?

Lufttrycksvibratorer stimulerar klitoris genom pulseringar av luft som sugs in och stöts ut genom ett munstycke på stimulatorn. Detta stimulerar många av klitoris nästan 8000 nervändar.

Eftersom en lufttrycksvibrator inte stimulerar klitoris direkt på utan ger en beröringsfri stimulans så slipper du råka ut för att bli avdomnad i klitoris (vilket kan ge upphov till att du inte får orgasm).

Allt blir skönare med glidmedel

Dagens erbjudande är att du får vårt storsäljande glidmedel Viamax Organic Glide Kino Shop Approved på köpet vid köp av Satisfyer Love Breeze, till ett värde av 179 kr. Viamax Organic Glide är ett 100% naturligt glidmedel som är fritt från glycerin, petroleum, parabener, konserveringsmedel och kemikalier. Det innehåller naturliga ingredienser som bland annat mjukgörande sheasmör och bivax. Dessa ingredienser lugnar även huden och ett naturligt glid med en silkeslen känsla.

Kan användas dagligen som en vårdande intimolja, till exempel vid torra slemhinnor.

Varför ska du använda ett giftfritt glidmedel?

Många glidmedel innehåller glycerin, parfym, citronsyra, parabener och konserveringsmedel. Underlivet består av känsliga och ibland sköra slemhinnor som suger upp alla dessa gifter, som kan ge upphov till svampinfektioner och andra obehag.

Läs mer

▶︎ Hela Kino Shoppings sortiment hittar du här.

Följ dem gärna på Instagram och Facebook.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.