Lucka 3 – Barebells

Bakom lucka 3 hittar vi A Minty Christmas – Barebells proteinbar med vintrig mintchokladsmak! En hel låda kan bli din!

Lagom till årets julhelger lanserar Barebells ytterligare en nyhet, denna gång Mint Dark Chocolate Protein Bar, en limiterad proteinbar helt utan tillsatt socker och med smak av oemotståndlig mintchoklad. En riktig smaksensation som för tankarna till ett snötäckt vinterlandskap. För extra julig touch är baren dessutom täckt med stjärnströssel.

Tävla så här:

Var med i utlottningen av en hel låda (12 st bars) genom att motivera varför just DU ska vinna i kommentarsfältet.

Vinnaren utses 6 december. Lycka till!

43 Comments
 1. Barebell mintchoklad med protein, får mina muskler att göra en lycklig min, för mera god energi vill de gärna ha, för att jag ska bli stark och må bra!

 2. Är en gottegris utan dess like och det syns nu lite kan jag lova Så att vinna denna låda hade gjort mig så glad ❤

 3. Jag borde vinna för att dessa skulle vara gud värda för att underlätta att hålla en bra kost under våran högsäsong i Jan-feb! Som revisor består dessa månader av galet mycket jobb och brukar generellt bli en del snacks ????

 4. Jag är en tjej på 23 år som brinner för träning och hälsa! Jag älskar att vara aktiv och röra på mig samt tycker det är viktigt att bry sig om vad jag stoppar i min kropp. Jag studerar på universitet i Linköping och ska skriva min uppsats efter jul! Det hade varit helt perfekt för mig att vinna en hel låda med bars då jag älskar dessa som eftermiddagssnacks när energin tagit slut. Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann detta och om jag skulle ha lyckan att vinna skulle jag vilja dela detta pris med min uppsatspartner! Detta skulle vara det perfekta snackset och göra vårt humör på topp igen runt 3 snåret på eftermiddagen då hjärnan är slut efter allt skrivande..
  Jag håller alla tummar och tår för att vinna detta!
  God jul och stor kram från Malin!

 5. Jag borde vinna därför att tiden och orken att laga bra mat/mellanmål är liten när en är hemma med en 6-månaders bebis och en hund. Inte heller finns det alltid utrymme att unna sig en låda bars. Jag tränar vidare med de förutsättningar jag har just nu och en låda bars skulle verkligen vara motiverande och lysa upp i vintermörkret!

 6. Jag har haft många försök att komma igång med träningen, men äntligen vid 31-års ålder har jag börjat känna mig bekväm i gymmet. Detta har medfört att jag har behövt ändra kosten, och det har inte varit det enklaste. Som student och tvåbarnsmamma, så hade ett tillskott av goda barebells suttit fantastiskt, för kropp, själ och plånbok.

 7. Under luckan med min favvoritsiffra nummer tre,
  vad passar bättre än barebells mintbar här få se?
  En trogen brukare jag lovar och svär,
  En hel box av denna jag ber, ej begär.
  Som motivation och energi, perfekt i vintermörkrets logi. Jag håller tummar och tår att jag barebells fina stjärnbar får ✊????????????????????????❄️????????????❤️

 8. Hej! Jag vill jättegärna vinna för att kunna välja nyttigare alternativ i juletid! Jag och min man har under det senaste halvåret motiverat varandra att äta bättre och vi märker stor skillnad både fysiskt och psykiskt 🙂 Nu närmar sig julen och fika finns överallt. Därför vore det fint att kunna välja en proteinbar istället för det traditionella julgodiset. Mintchoklad I love you <3 GOD JUL

 9. Denna är min absoluta favoritbar, mörk choklad och mint är bland det bästa jag vet. Speciellt nu i dystra vintertider när motivationen tryter lite. Jag skulle verkligen vilja ha en låda hemma i skafferiet för att hindra mig själv från att köpa chips och godis, och istället kunna använda detta som ett nyttigare alternativ. Äter ofta barebells bars när jag sitter i skolbänken, det är ofta svårt att få med smidiga mellanmål till skolan, men detta är ju perfekt, speciellt också när man tränar och vill att ens booty ska växa lite. 😉

 10. Har slutat med socker helt och dragit ner på kolhydrater, barebells bars är perfekta för mig. Mindre sötsug o en bra mättnadskänsla, men det är lite dyrt och köpa var o varannan dag så skulle vara guld o få 12 st ????

 11. oj vad lyxigt. Jag har velat smakat denna men inte kommit till skott, älskar ju mörk choklad! Just nu jobbar jag sena kvällar som servitris, att kunna slänga i sig en go bar och få lite extra energi föra att orka bära tallrikar och hantera fulla gäster hade ju varit hur bra som helst!

 12. Jeg ønsker å vinne da jeg er rkstremt opptatt av trening og et Sundt kosthold. Jeg er 19 år og student og har dermed en noe stram lommebok, noe som ofte kan gjøre det vanskelig å få tatt «de smarte valgene» da hadde det absolutt hjulpet på å vunnet slike fantastisk gode barer når søtsuget melder seg eller som himmelsk mellommåltid mellom slagene av trening og studiet????????

 13. Jag älskar barebells. Tycker att dom är absolut dom godaste bland havet av proteinbars.
  Att vinna en låda skulle vara underbart nu vid juletid. Perfekt att kunna unna sig något så gott och hälsosamt vid alla julfika tillfällen⭐️

 14. Jag älskar barebells proteinbars. Jag tycker att dessa proteinbars är de bästa i havet bland proteinbars.
  Att kunna vinna en låda av dessa skulle vara guldvärt.
  Det skulle vara toppen att kunnna ta något så gott och samtidigt hälsosamt vid alla julfika tillfällen som sker under december????

 15. Som nybliven singel där jag var tvungen att börja om helt på noll vad det gäller hem och hushåll är ekonomin minst sagt knaper. Att lägga pengar på bars finns idag inte på världskartan. En låda bars skulle verkligen pigga upp en annars väldigt grå (om inte svart) höst och ge energi till att orka träna igen vilket jag egentligen älskar!

 16. Love it! Ett bra mellanmål för mig som älskar att träna och röra på mig och ofta är på språng mellan aktiviteter.
  Snabbt, nyttigt och ett enkelt sätt att få i sig energi. Bästa smaken i juletid.

 17. Sonen min har efter en tids depression kommit i gång med sin träning igen!
  Som mamma uppmuntrar jag honom så gott jag kan att göra sitt bästa, men en muta i form av en proteinbar i hans favoritsmak skulle ju inte skada emellanåt 🙂

 18. För att inte falla för julens frestelser med mängder av socker vore en låda av denna perfekt till julmyset istället!

 19. Jag skulle vilja ta med lådan till min familj högt uppe i Norrland där nya proteingodsaker sällan finns. Så jag kan bjuda de på denna FANTASTISKA bar när vi firar jul tillsammans. ???? Alla borde få smaka Sveriges godaste bar och inte missa denna geniala smak ❤️

 20. För att jag skulle vilja ta med lådan hem i jul och bjuda hela min familj högt uppe i Norrland, där nya proteingodsaker sällan finns. Så att de också får smaka denna FANTASTISKA bar ???? Alla borde få smaka Sveriges bästa bar nu med denna geniala nya smak ❤️

 21. Jag älskar Barebells bars, rekommenderade av viktväktarna.
  Inget socker tillsatt och perfekt som ett mellanmål på jobbet eller hemma!
  Har nu varit godis fri i ca 3 månader med hjälp av bla Barebells produkter.
  Hoppas nu på tur att vinna dessa bars !!

 22. Jag vill vinna eftersom det är perfekt som mellanmål efter träning. Jag kan enkelt ta med en bar i väskan eftersom tiden inte räcker åt att åka hem och laga mellis. Mint och mörk choklad är underbart och som studerande är det svårt ekonomiskt att kunna köpa bars hela tiden. Barebells bars är de bästa och jag skulle verkligen uppskattat min tidiga julklapp om jag vann!

 23. Jag hade jättegärna velat vinna eftersom tiden mellan skola och träning samt plugg är knapp, därför måste ha ett mellis på språng och en bar är perfekt. Dessutom tillåter min ekonomi mig inte att köpa bars särskilt ofta och därav vore det en väldigt bra tidig julklapp om jag skulle vinna dessa!

 24. En hårt slitande student med skral plånbok som skulle behöva lite extra motivation, energi och uppmuntran med alla tentor, uppsatser och inlämningar, sena arbetskvällar och tuffa pass på gymmet och så hade ett gäng av Barebells fantastiska bars varit guld värt då jag inte fått testa dessa bars än men som verkar helt gudomliga. En vinst hade gjort hela min dag, om inte vecka och hade varit en underbar tidig julklapp för en hårt slitande studerande kille som inte unnar sig saker förutom det absolut mest nödvändiga alltför ofta! ????

 25. Den skulle ge mg en kick och energi att komma igång med träningen igen efter en operation i tummen. Nu börjar skidsäsongen ????⛷

 26. Har precis börjat en fitnessresa och vad passar bättre i julklapp än de godaste proteinbarsen? Att micra dessa bars är vara gudomligt!! Recommend recommend! Man skulle också kanske kunna hålla sig borta från 90% av allt julfika med dem! God juuul!

 27. Jag skulle vilja vinna då jag äntligen hittat en proteinbar som jag faktiskt gillar. Älskar att äta en efter träningen på väg hem i bussen. Har blivit x antal kr man lagt på bars så skulle underlätta ifall man kunde spara några extra kr????

  Matilda.gunnarsssson@gmail.com

 28. bara älskar alla smaker av denna underbara bars, smakerna är som en riktigt god chokladbit , en riktigt bra räddare i nöden när hungern smyger sig på !!

 29. 14 januari-1 februari ska jag cykla utmed Highway 1 i Californien. En hel låda Barebells kommer ge mig välbehövlig energi och extra stjärnglans på mitt äventyr ⭐️⭐️⭐️

 30. Min man gillade inte den smaken hans favorit är fortfarande den med jordnöt. Så jag vill vinna så jag får en hela låda helt själv ????

 31. Jag skulle vilja vinna på grund av att det skulle vara perfekt med en bättre godsak att ta till när mitt sockersug slår till. Äter annars allt som finns hemma för att sedan må kasst av allt socker. Att vinna dessa skulle kunna hjälpa mig mot en hälsosammare livsstil.

 32. Jag skulle vilja vinna denna låda för att ge mig själv en julklapp iår för att ge en belöning och en extra kick in tillbaka till det friska livet jag kämpat för i över 6 år nu pga. ätstörningar. Iår blev en vändning då jag flyttade för att få hjälp på ett boende, vilket jag nu blivit SÅ mycket bättre ifrån. Testade Barebells bars första gången iår när jag var tvungen att få i mig extra näring och jag blev helt fast. ”Mint Dark Chocolate” är favvisen eftersom jag älskar mint (men även julen som den påminner om)!

 33. Stress och slit
  Hit och dit
  Barnen ska ha mat
  Det var ett himla tjat
  Allt jag vill är träna och ha det lite chill
  På barebells barer jag fått dill

 34. Barebells nya med chokladmintsmak,
  skulle göra underverk för mitt sötsug och min bak.
  Julgodis med protein och fräsch mint skulle verkligen smaka, och det bästa av allt är att jag slipper baka.
  Mycket bättre än en box after eight, I need it now I cannot wait! En vinst jag önskar mig såå gärna, denna lyxiga vinterstjärna.

 35. Jag behöver all motivation jag kan få för att orka med min rehab, trasig axel så jag kan inte simma, trasig baksida så jag kan inte springa, enda som funkar är cykeln och vädret är inte motiverande nog…

 36. En julig barbell jag här kan skåda,
  Men å vilken känsla att få en hel låda!
  Jag vill ha något att snaska på innan jul,
  Att få smaken av mintchoklad vore oerhört kul.
  Snälla nu kan ni mig väl frälsa,
  Med världens finaste vinst från er på härliga SportHälsa?

 37. Åh denna var supergod, särskilt kylskåskall! Detta är faktiskt den enda proteinbaren som jag tyckt varit god, andra växer i munnen på nåt vis. Så det vore inte dumt att vinna, särskilt när jag snart ska ut på vårdavdelning och jobba som ssk. Jag vet redan nu att tid att sitta ner i lugn och ro för ett mellis inte alltid kommer hinnas med, så det vore fint med ett lager av något enkelt och gott att äta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Innan du spelar på casino utan svensk licens är det viktigt att du har full koll på vad som gäller och vilka casinon som är bäst.