Lucka 24 – vinn medlemskap på lyxgymmet Grand Mosebacke Smart Club

Julafton är äntligen är här och vi firar med en riktig toppvinst i sista luckan: chansen att vinna ett medlemskap på lyxiga Grand Mosebacke Smart Club.

Bakom lucka 24 döljer sig den perfekta julklappen till dig som både prioriterar din kropp och själ. Du har nämligen chansen att vinna en hel månads medlemskap på Grand Mosebacke Smart Club, som är betydligt mer än ”bara” ett gym.

Vad du får på Grand Mosebacke Smart Club?


Här är några av många anledningar till att unna dig ett medlemskap på Grand Mosebacke Smart Club:

  • Du får tillgång till ett gym i toppklass, med moderna maskiner, fria vikter och allt annat du behöver för att få kul och effektiv träning!
  • Vill du ladda upp inför passet, koppla av efteråt eller kanske jobba en stund? Slå dig ner i deras mysiga medlemslounge, där du bland annat kan njuta av gratis kaffe eller eller en kall energidryck från Clean.
  • Snabba på återhämtningen med ett kallbad i deras pool, som kan ställas in på allt mellan 4 till 16 grader.
  • I deras relaxavdelningen hittar du dessutom en bastu, där du kan koppla av och värma upp musklerna i dessa kalla tider.

Läs och se mer på deras Instagram och Facebook!

Så vinner du en månads medlemskap hos Grand Mosebacke Smart Club

För att vara med och tävla om en månads medlemskap på ett av Sveriges förmodligen lyxigaste gym går du in på vår Facebook-sida och letar reda på dagens inlägg. Svara på frågan nedan – och följ oss om ni inte redan gör det!

– Varför borde just du vinna en månads medlemskap på Grand Mosebacke Smart Club?

Senast tisdag 27/12 kan du tävla, sen utser vi en vinnare som kontaktas på Facebook. Lycka till om du tävlar och hoppas du får en riktigt GOD JUL! ❤️

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.