Lucka 24: Vinn en smart pannlampa från Petzl IKO Core

 

Dags att öppna den sista luckan i vår julkalender, där du hittar en present som kommer lysa upp vinterns mörka löprundor.

Säkrare vinterträning med Petzl IKO Core

På självaste julafton vill vi såklart ge er chansen att vinna en extra fin present: pannlampan Petzl IKO Core. Med hjälp av den blir vinterns mörka löprundor och promenader betydligt säkrare, och är därför den perfekta presenten till någon du bryr dig om – eller varför inte dig själv?

För det är inte vilken pannlampa som helst du hittar i vinstpotten. Den nylanserade varianten från Petzl har massvis av smarta funktioner som gör att vinterns träning både kommer göra att du känner dig tryggare och bekvämare.

Varför Petzl IKO Core?

En av många fördelar med Petzl IKO Core är att du inte bara får en lampa som lyser upp vägen, utan hela sju LED-lampor som ger en bred, enhetlig och kraftfull ljuskägla. Med hjälp av pannbandet får du dessutom en perfekt passform, utan att det absorberar svett.

Behöver du ta en paus för att till exempel tälta eller snacka med dina träningskompisar? Använd den medföljande förvaringspåsen för att snabbt och enkelt omvandla din  Petzl IKO Core till en lykta.

Så tävlar du

Vill du vara med och tävla om pannlampan IKO Core (värde ca 1 019 kr)? Allt du behöver göra är följande::

  1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
  2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
  3. O.B.S. Skriv på Sporthälsas Facebook-sida svar på frågan: “Hur mycket väger pannlampan Petzl IKO Core?” (Ledtråd: hittar du här)
    – 79 gram
    – 99 gram
    – 109 gram
  4. Tagga minst en vän som du också tror vill vara med och tävla. Till och med 28/12-2020 kan du tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook. Lycka till och GOD JUL!

Läs mer

▶︎ Kolla in hela Petzls utbud av pannlampor här

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras