Lucka 24: Vinn en övernattning för två på Yasuragi

Bakom lucka 24 hittar du återhämtning i japanska anda. Vinn en övernattning för två på den japanska resorten Yasuragi, 20 minuter från Stockholm. Med sitt japanska bad, hälsosamma mat och enkla estetik en perfekt plats för att andas ut och få ny energi.

Inbäddat i skärgårdsnaturen och med milsvid utsikt över Stockholms inlopp ligger Yasuragi. Här finns tre olika restauranger, det japanska badet med varma källor både inne och utomhus under tallarna, hotell och stärkande aktiviteter. Allt för att du ska få möjlighet att lugna ned nervsystemet och hitta din inre kraft.

Vinn en övernattning för två på Yasuragi

I lucka 24 har du chansen att vinna en övernattning för två på Yasuragi. Upptäck den välgörande effekten av att tvaga sig på det japanska viset för att sedan långsamt sjunka ned i en varm källa. Låt stillheten omsluta dig och njut av den sunda maten inspirerad av det japanska kökets olika smakinriktningar. Du väljer själv vilken restaurang som passar dig – à la carte, Teppanyaki Kiri eller den plantbaserade Saishoku.

Detta ingår:

  • Entré till japanska badet
  • Frukt och te- buffé
  • Frukostbuff
  • Middag i vår a la carte restaurang, vegansk middag i Saishoku (fast meny) eller middag i Teppanyaki Kiri (fast meny)
  • Aktiviteter enligt dagsprogram
  • Du får en yukata (japansk bomullsrock) och badkläder att behålla samt tofflor att låna

Läs mer om Yasuragi här

Tävla så här:

  1. Följ Yasuragi Sweden här på Facebook.
  2. Skriv i en kommentar vid dagens lucka i julkalendern här på SportHälsas Facebooksida – ditt bästa tips för återhämtning!
  3. Senast 27/12 kl 24.00 kan du tävla. Sen utser vi en vinnare som kontaktas via mail. Lycka till och GOD JUL!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras