Lucka 23: Tävling och erbjudande från Träningsgrossisten

Bakom den näst sista luckan finns en present från Träningsgrossisten som kommer göra hemmaträningen roligare och effektivare för dig och en vän. Som en bonus får du en exklusiv rabattkod på hela deras hemsida!

Pure 2 Improve Suspension Trainer Pro

Undviker du gymmet just nu, eller tycker du helt enkelt det är smidigt att träna hemma ibland? Då borde du definitivt ta chansen att vinna Pure 2 Improve Suspension Trainer Pro från Träningsgrossisten till dig och en vän som gillar att träna. Du kan läsa mer om det här.Trots att det knappt tar någon plats alls och kan bäras med smidigt, så har du möjlighet att skapa ett riktigt tufft och funktionellt träningspass. Här är några skäl till att du borde ta chansen att vinna Pure 2 Improve Suspension Trainer Pro från Träningsgrossisten:

Därför behöver du ett Suspension Trainer till hemmaträningen

  • Du använder din egna kroppsvikt och därför många muskler samtidigt, inklusive små muskler du annars inte kommer åt.
  • Du är hela tiden tvungen att aktivera bålmuskulaturen (mage och rygg), vilket ger dig en mycket effektiv träning överlag med varje pass.
  • Du kan ändra banden samt egna steg för att göra träningen lättare eller svårare, det anpassar man till egen förmåga, super enkelt.
  • Du får betydligt fler träningsmöjligheter eftersom du kan träna var och närsomhelst, vilket både kommer göra träningen mer varierad och roligare.

Så tävlar du

  1. Följ Träningsgrossisten på Facebook genom att klicka här
  2. Tagga en vän vid dagens lucka i julkalendern här på SportHälsas Facebooksida och svara på frågan: “Varför borde du och din vän vinna dagens lucka?”
  3. Tävlingen pågår fram till den 26 december.

Extra julklapp – erbjudande hos Träningsgrossisten

Som om det inte var nog så får ni just nu ett exklusivt erbjudande hos Träningsgrossisten. Perfekt om du känner att du behöver fylla på hemmagymmet inför 2021! Där hittar du nämligen allt från skivstänger och kettlebells till yogamattor och formrollers – kort sagt allt du behöver för din hemmaträning.

Allt du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att gå in på Träningsgrossistens hemsida och ange koden SPORTHALSA15. Gäller från och med nu och hela januari!

God jul från oss och Träningsgrossisten –  vi önskar er ett starkt och hälsosamt år med mycket hemmaträning!

Läs mer

▶︎ Klicka här för att se hela deras sortiment och beställa hem dem till riktigt bra priser.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.