Lucka 22: Tävla om tyngdtäcke från Novista

Sov extra gott med ett tyngdtäcke, påslakan och tubkudde från Novista. Idag när vi öppnar lucka 22 kan du tävla om allt det – och skulle du inte bli den lyckliga vinnaren får du en rabattkod som ger dig riktigt bra priser hos Novista.

Kunskap, trygghet och kvalitet – det har varit Novistas ledord sedan starten. Deras sortiment innehåller mängder av produkter som lindrar sömn-, stress- och orosproblem, bland annat tyngdtäcken som ger extra vikt utan att vara hårda eller obekväma.

Det speciella med Novistas tyngdtäcken är att de inte innehåller några hårda material för att skapa tyngd. Tyngden kommer från långa fibertrådar som är mycket tunga i förhållande till sin volym.

Varför välja Novista?

Fördelarna med ett mjukt viktelement är många. Det betyder till exempel att innehållet alltid ligger stilla inuti täcket och att det är helt tyst när du rör på det. Men det finns fler fördelar.

Eftersom att tyngdtäckena inte innehåller till exempel kedjor eller sand, går det också utmärkt att tvätta i en vanlig tvättmaskin och torktumla. De är dessutom tillverkade under schyssta förhållanden strax norr om Porto, i hjärtat av Portugals framstående textilindustri.

Just nu har du chansen att vinna en julklapp innehållande ett av följande tyngdtäcken från Novista – klicka på namnen för att få veta mer om dem:

Luna:

Tyngdtäcket Luna är både mjukt och tungt, omslutande, följsamt och helt ljudlöst tack vare Novistas patenterade konstruktion där viktelementet består av mjuka fibertrådar. Luna har en vaddering på ena sidan vilket gör att täcket ger olika upplevelser beroende på viken sida som är vänd mot kroppen. Luna är lämpligt för dig som vill ett normalvarmt täcke.

Luna Cool:

Luna Cool är ett tunt täcke utan extra vaddering vilket gör det lämpligt för dig som vill ha ett svalt tyngdtäcke. Viktelementet består av fibertrådar som är mjuka, smidiga och tunga i förhållande till sin volym och som gör täcker mjukt, ljudlöst, följsamt och omslutande.

Så tävlar du

För att ha chansen att vinna behöver du göra följande:

 1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
 2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
 3. Leta upp dagens inlägg och skriv rätt svar på frågan: “När grundades Novista)”  (Ledtråd hittar du här):
  – 2011
  – 2012
  – 2013
 4. Tagga en vän du tror också vill tävla.
 5. Följ också Novista på deras Instagram, som du hittar här.

Till och med 29/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

Få 10% rabatt hos Novista

Missa inte att du också kan få 10% rabatt på Novistas tyngdtäcken, påslakan och tubkudde om du använder koden SPORTHALSA10 – gäller fram till och med 28/2 2022.

▶︎ Klicka här för att komma till Novistas hemsida och ta del av rabatten!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras