Lucka 22: Julklapp laddad med avslappning och lyx

Är du eller någon du bryr dig om i behov av riktigt härlig avslappning för både kropp och själ? Missa inte Centralbadets tävling i dagens lucka.

Visst, julen ska egentligen vara lugn och rofylld – men för många innebär julklappshandlingen, matlagningen, pyntandet och mycket annat som hör julen till att stressen snarare ökar. Därför har du chansen att vinna ett presentkort från Centralbadet som troligtvis kommer uppskattas extra mycket just nu.

Lyxigt presentkortspaket

Tävla om det lyxiga presentkortspaketet “Amber – Spadag för njutning”. I det ingår inte bara tillgång till deras härliga relaxavdelning. Du får också en 50 minuter lång valfri ansikts-, spa- eller massagebehandling.

Observera att detta ska göras vid ett och samma tillfälle, så du kan med andra ord inte bada ena dagen och få din behandling en annan. Den lyckliga vinnaren kan alltså räkna med en riktigt lugn och avkopplande dag som kommer göra riktigt gott för både kropp och själ.

Tävla här

Vill du vara den lyckliga vinnaren av den här avslappnande julklappen? Så här gör du:

  1. Följ Centralbadet på Instagram här och på Facebook här.
  2. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida och följ oss om du inte redan gör det.
  3. Tagga 3 kompisar i SportHälsas lucka på Facebook som du tror också kanske vill tävla om en härlig spa-dag.
  4. Svara på frågan i vårat inlägg på Facebook med lucka 22 om vilken behandling hos Centralbadet du helst skulle vilja göra om du fick önska helt fritt –kika in på hemsidan här för att se hela utbudet.

Lycka till!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras