Lucka 21: Exklusiv rabatt hos Kollberggården

Vill du upptäcka Södra Öland från hästryggen eller kanske delta i yogaklasser i en fantastisk miljö? Det och mycket mer kan du göra på Kollberggården – och om du passar på att boka när vi öppnar lucka 21 får du allt det till riktigt bra priser.

 

På en alldeles unik plats på Södra Öland ligger Kollberggården. Granne med världsarvet Stora Alvaret i en lantlig, stressfri miljö hittar du en plats där du kan hitta lugn och närvaro. Där arrangeras regelbundet yogaretreats, wellnesshelger, ridupplevelser och mycket mer – allt med fokus på ditt välbefinnande.

Blir du sugen på att delta? Då borde du passa nu. Bakom dagens lucka hittar du en rabattkod som ger dig hela 10% rabatt på alla paket, retreats och läger på deras hemsida. En minst sagt perfekt start på året för dig som vill fokusera på din hälsa och ditt välmående!

Så får du 10% rabatt hos Kollberggården

Övertygad om att du borde unna dig ett besök på Kollberggården? Ange koden SPORTHÄLSA10 när du gör din bokning på deras hemsida så får du fram till den 31/12 hela 10% rabatt på alla deras paket.

▶︎ Klicka här för att komma till Kollberggårdens hemsida och ta del av rabatten!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras