Lucka 21: Cellexir Endurance tar din träning till nya nivåer

Öppna lucka 21 och tävla om Cellexir Enduranceden unika drycken framtagen för dig som älskar träning.

Är de där träningspassen där energin aldrig tar slut bland de bästa stunderna? Älskar du att träna och vill ta dig till nästa nivå? Då är Cellexir Endurance rätt produkt för dig!

”Unika tillskott med ingredienser som enligt forskning och användare visar exceptionella resultat för hälsa, välmående och prestation.”

Cellexir Endurance är en formula som innehåller Peak ATP® (adenosintrifosfat), vilket kort beskrivet är valutan i kroppens ”inre energimarknad”. Vid konditionsträning är efterfrågan på ATP större än vanligt och Cellexir Endurance är ensamma som svenskt bolag med att innehålla Peak ATP®.

3 kraftfulla anledningar att dricka Cellexir Endurance

1. Stärkt med Peak ATP®: Stöds av kliniska studier – Peak ATP® är en gamechanger som ökar styrka och återhämtning. Som att ha superkrafter under träningen!

2. Naturlig koffeinboost: Med extrakt från grönt té och Guarana får du inte bara koffein utan även antioxidanter och naturlig energi. Säg hejdå till konstgjord skakighet!

3. Kärlek till träningen: Cellexir Endurance tror på träning som en av de bästa medicinerna. Varför? Regelbunden motion stärker ditt hjärta, höjer ditt humör och förbättrar ditt allmänna välbefinnande. Cellexir Endurance är din fantastiska partner på denna välmående resa för att ge dig orken att träna lite hårdare!

Cellexir Endurance kommer i en praktisk förpackning med 10 portionsförpackningar. Gör som atleterna Malin Ewerlöf, världsrekordhållaren Jonas Bohr och många fler elitidrottare och motionärer – ge Cellexir Endurance en chans att förbättra din träning!

Så här tävlar du:

  1. Gå in på på vår Facebooksida, leta reda på dagens inlägg och svara rätt på frågan: “Nämn 3 av Cellexirs ambassadörer som blivit hjälpta av deras produkter” (Tips! Leta efter svaret här på Cellexirs hemsida)
  2. Tagga en vän du vill ta en långpromenad med.
  3. Vinnare utses och kontaktas sen på Facebook inom en vecka, lycka till!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.