Lucka 20: Vinn ett DIY-kit + presentkort från MYO Make Your Own

Påbörja det nya året med en ny kreativ, hobby – virkning eller makramé. I lucka 20 har du chans att vinna ett nybörjarkit och presentkort från Make Your Own.

Vill du hitta avslappnande balans till din träning? Testa hantverk! Med Make Your Own kommer du igång enkelt – alla MYO’s DIY-kits är särskilt framtagna för nybörjare som vill lära sig virkning eller makramé.

Idéen till MYO föddes under hösten 2019 då grundaren Oona upptäckte att hon ofta själv hade svårt att somna efter att ha tränat för sent. Under hela sitt liv har hon varit aktiv i många sporter och på den tiden klättrade hon mellan tre och fyra gånger i veckan.

Träning sena kvällar ledde till en dålig spiral av sömnproblem, Oona hade svårt att slappna av. Tills hon en dag fick en virkad disktrasa i present av en vän.

– Jag gick i gång på att börja virka sådana själv för att ge bort till mina vänner. Så började jag fundera på vad mer jag skulle kunna skapa med garn och hur fler skulle kunna upptäcka virkning som teknik, det är ett väldigt nybörjarvänligt sätt att lära sig skapa med garn.

Hon beskriver att hon känner sig lycklig och harmonisk när hon skapar.

– När jag skapar känner jag mig lycklig och harmonisk Det känns som en kreativ boost och meditation, i ett!

En hel del forskning pekar åt samma håll – virkning ökar nivåerna av seratonin i kroppen, en signalsubstans som gör oss lugna.

Blir du också sugen på att prova på hantverk? Delta då i tävlingen och med chans att vinna ett DIY-kit + 300 kronor i presentkort som du kan använda hos www.makeyourown.se

Så här tävlar du:

  1. Gå in på på vår Facebooksida, leta reda på dagens inlägg och svara rätt på frågan: ”Hur många grader kan du tvätta hantverket du skapat av Make Your Own´s ullgarn? (Tips! Leta efter svaret här hos makeyourown.se)
  2. Tagga en vän du vill virka en grytlapp åt.
  3. Vinnare utses och kontaktas sen på Facebook inom en vecka, lycka till!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.