Lucka 20: Ta hand om din hud naturligt och effektivt på vintern

Lucka 20 innehåller det perfekta erbjudandet för dig som inte bara vill ha naturlig, utan också effektiv och säker hudvård från Sverige som verkligen gör skillnad på huden. Här har du chansen att fynda ekologisk och naturlig hudvård från Cicamed!

Mjuk vinterhud och naturlig lyster

Ett hett tips för dig som vill ha ett naturligt och effektivt skydd mot kylan och vinterns påfrestningar. Cicamed 24 H Antioxidant Moist and Protect är en ekologiskt baserad ansiktskräm som ger rik återfuktning och skydd anpassat för den kalla och torra årstiden.

Med mer än 50% återfuktande ingredienser, bland annat ekologiska oljor och skyddande ingredienser som antioxidanter från grönt te, tar produkten väl hand om din hud i kallt, torrt och blåsigt väder.

Stärker hudbarriären

Vill du stärka hudbarriären så är deras Intense Repair Facial Oil det perfekta valet. Det är en ansiktsolja och serum i ett, som är rik på reparerande omega-3, 6 och 7 samt nio fettsyror som bygger upp, skyddar och stärker din hud.

Den innehåller oljor från jojoba, nypon, solros, persika och havtorn som ger intensiv lyster och långverkande återfuktning. Med andra ord får du alla förutsättningar för en frisk hud med lyster året runt!

Erbjudande från Cicamed

Just nu kan du köpa de här och andra produkter från Cicamed till ett riktigt bra pris! Som en julklapp i förskott får du hela 30% på hela sortimentet från Cicamed på Apohem.se från till 21 december.

▶︎ Ta del av ditt erbjudande genom att klicka här

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.