Lucka 20 – Enskede Rackethall

Lucka 20 är fylld med fysisk aktivitet på Enskede Rackethall. Och dessutom oslagbara erbjudanden fram till och med 23 december!

Vill du inte vara stillasittande under julen utan få till fler smashar, öva på hårdare forehands, jobba aktivt med hela kroppen och utmana dig med att testa en ny racketsport? Eller så kanske du bara vill ha tips på en riktigt uppskattad julklapp?

Enskede Rackethall är en av Sveriges största rackethallar med möjlighet att utöva aktiviteterna badminton, bordtennis, innebandy, squash, tennis, racketlon, pickleball och gym.

Här finns allt vare sig du är motionär eller elit, ung eller gammal. Passa även på att besöka cafeterian där det serveras hemlagad dagens lunch, läckra pajer, goda fräscha sallader, smörgåsar, kaffe och den lilla kakan. (Dagens lunch serveras vardagar 11.00-13.30, med reservation för slutförsäljning) Boka lunch i samband med spel, så får du 15:- rabatt på maten!

I Sportshopen hittar du ett stort sortiment av skor, racketar, bollar, kläder och mycket mer. Nu får du även ta del av fantastiska erbjudande i Sportshopen som pågår till och med 23 december.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.