Lucka 2: Hållbara underställ i bambu – exklusiv rabatt

Bakom lucka 2 hittar du underställ av bambu som både är schyssta mot planeten och plånboken – med vår exklusiva kod får du nämligen hela 25% rabatt på de snygga och sköna underställen från Weard.

”Vi hittade väldens skönaste material, så vi skapade världens skönaste underkläder.” Så gick tankarna när märket Weard växte fram. Materialet beskrivs som mjukare än siden, med perfekt passform och betydligt bättre andningsförmåga.

Plaggen är nämligen tillverkade av bambu, vilket också innebär att de är schysstare mot miljön. Dessutom passar de lika bra på vintern som sommaren eftersom materialet värmer i kylan, samtidigt som det svalkar på vintern.

Så får du 25% rabatt på underställ från Weard

Det är några av många anledningar till att bambu är det perfekta materialet på underställ. Med vår exklusiva rabattkod kan de här sköna och snygga underställen från Weard bli dina till ett riktigt bra pris.

Genom att ange koden SPORTHALSA får du nämligen hela 25% rabatt på underställen, som passar lika bra när du glider ner för skidbacken som under julmyset hemma. Erbjudandet gäller både byxorna och tröjorna fram till den 5:e december.

▶︎ Klicka här för att se alla plaggen från Weard och ta del av erbjudandet.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.