Lucka 19: Vinn kosttillskott av högsta kvalitet från Pureness

Ta chansen att bli en av fem lyckliga vinnare av en julklapp fullproppad med högkvalitativa kosttillskott från Pureness när vi öppnar den 19:e luckan i julkalendern.

Ge dig själv och din kropp de bästa förutsättningarna för att må så bra som möjligt med den här julklappen från Pureness. Hela 5 tävlande kommer nämligen vinna tillskott av högsta kvalitet nu när det är dags att öppna lucka 19.

Pureness använder bara de renaste näringsämnena från de bästa producenterna. Dessutom kontrolleras produkterna i både egna och oberoende laboratorier så att du kan vara säker på att deras kvalitet och renhet håller vad de lovar.

Det här kan du vinna

Vi överdrev inte när vi skrev att lucka 19 är fullproppad med kosttillskott. Du har chansen att vinna allt det här – klicka på produktnamnen för att läsa mer om dem.

 • Premium D-vitamin – Innehåller hela 100µg D3-vitamin och naturligt A-vitamin. Har en utmärkt fettsammansättninga av naturlig fiskolja, EPA -och DHA-fettsyror.
 • Krill Omega-3 – Omega-3 i kapselformat gjord på krillolja. Det är etiskt producerat och 100% spårbart, utan tillsatsämnen eller fyllnadsämnen.
 • Trippel Magnesium – Här får du tre former av kvalitetsmagnesium i ett: magnesiummalat, -glycinat och -taurat. Kan ha positiva effekter för dina muskler, skelett och nervsystem.
 • Ekologisk kombucha – Kombucha bryggs på fermenterat grönt te, som bland annat har probiotiska egenskaper. I vinsten ingår ett helt flak av den uppfriskande drycken, och du får själv välja mellan smakerna cola, hallon, persika och ingefära & citron.

Så tävlar du om julklappen från Pureness

Vill du ha chansen att vinna kosttillskotten från Pureness? Så här tävlar du:

 1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
 2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
 3. Följ Pureness på Instagram, som du hittar här.
 4. Leta upp dagens inlägg på vår Facebook-sida och skriv rätt svar på frågan: “Var ligger Pureness fabrik?” (Ledtråd: se deras hemsida):
  – Tammerfors
  – Kina
  – Italien
 5. Tagga två vänner du tror också vill tävla. Till och med 26/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

Läs mer

▶︎ Klicka här läsa mer om Pureness och se hela deras sortiment!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.