Lucka 18: Vinn lyxigt presentkort värde 940 kr hos Stockholm SPA & Hälsostudio!

När vi öppnar lucka 18 har du chansen att vinna en riktigt lyxig och avkopplande julklapp till dig själv eller någon du tycker om – ett presentkort till ett värde av hela 940 kronor hos Stockholm Spa & Hälsostudio, ett privat spa där du har HELA ANLÄGGNINGEN HELT SJÄLV – extra värdefullt i dessa tider!

 Spa för sig & njut av lugnet – inga andra gäster

 Detta dunderhärliga presentkort inleds med avslappnande bad i jacuzzin till rogivande musik och tända ljus, en stund i bastun gör också gott för både kropp & sinne – såklart är detta helt privat!

Efter avslappnade bad välkomnas du till behandlingsrummet där du får njuta av en masaage-behandling i 45 minuter. Du väljer vilken oljeblandning du önskar för tillfället, muskelavslappnande, rogivande eller energigivande. Är musklerna riktigt spända så kan du även få linimenter Hot & Cold i behandlingen. Kroppen jublar!

Som en dröm

Och som om det inte var nog: en avslutning i det privata relaxrummet med goda frukter och juice… Allt detta utan några andra gäster runt dig. Det kanske låter som en dröm, men är precis vad du kan uppleva på Stockholms privata spa på Rörstrandsgatan 24.

Och det spelar ingen roll om du är där för att ge dig en återhämtande en behandling/spakur, anordna en möhippa, fira någon, mysa med din vän eller partner eller delta i deras MediYoga – på Stockholms SPA & Hälsostudio kan du alltid räkna med att personalen kommer göra sitt bästa för att du ska få bästa möjliga upplevelse. Läs mer om deras stora utbud här.

 Julklapp till alla som är med i tävlingen!

Alla som deltar i tävlingen får obegränsad ONLINE-YOGA GRATIS till och med 31/12-20, via deras hemsida. Där finns yogapass som bland annat core/bäckenbotten, antistress, avspänd & rofylld, andningsträning, meditation med mera.

 Tävla här 

Vill du vinna årets mest avkopplande julklapp? Gör så här för att vara med och tävla:

  1.  Följ Stockholm SPA & Hälsostudio på deras Facebook-sida som du hittar här.
  2. Svara på frågan om vilken behandling du HELST skulle vilja göra om du får önska fritt – Kika in på hemsidan här för att se hela utbudet.
  3. Tagga någon som du tror önskar sig eller behöver ett spabesök.
  4. Skicka ett mail till Stockholm SPA & Hälsostudio med koden ”Julkalender SportHälsa” så får du en kod till online-yogan.
  5. Vinnaren lottas fram den 23/12 och presenteras på Facebook – en härlig julklapp att se fram emot eller ge bort som en värmande julklapp.

Presentkortet gäller hela 2021! 

 Julklappstips!

Ge bort ett presentkort hos Stockholm SPA & Hälsostudio som visar omtanke för både mottagaren och miljön. Presentkortet skickas snabbt och smidigt digitalt och kan beställas här.

Läs mer

Boka din/er PRIVATA SPA-UPPLEVELSE och fly verkligheten en stund…. njuuuuut & må gott!

▶︎ Klicka här för att läsa mer om Stockholm SPA & Hälsostudio på Rörstrandsgatan 24, Stockholm City

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.