Lucka 18 – Unplug

I lucka 18 hittar vi meditation och inre lunch tack vare boken Unplug av Suze Yalof Schwartz.

Nu har du chansen att vinna ditt egen exemplar av boken Unplug! När tekniken krånglar brukar det bästa knepet vara att stänga av apparaten en stund, vänta någon minut och sedan sätta på den igen. Det knepet funkar faktisk också på oss människor. Och det är vad den här boken handlar om. Att logga ut och meditera en kort stund varje dag för att få ny kraft och energi. Att boosta med vitalitet och få tillgång till de läkande krafter vi har inom oss.

Så här tävlar du:

Motivera i kommentarsfältet varför just du är intresserad av boken Unplug.

Vinnaren utses 20 dec, lycka till!

Suze Yalof Schwartz driver Unplug Meditation i Los Angeles, världens första drop in-meditationscenter. Copyright/fotograf: Brigitte Lacombe
7 kommentarer
 1. Detta skulle jag verkligen behöva 🙂 Kanske kan jag då får mer klarhet i vad det verkligen är jag ska satsa på i mitt företag och hitta ett inre lugn.

 2. Jag skulle vilja ge den till min dotter som har add och asperger, hon lider av en inre stress och jag tror detta vore till hjälp för hennes mående ❤️

 3. Intressant att ta del av Suze Yalof Schwartz gedigna erfarenhet av meditation. Unplug skulle ge mig fler verktyg i min ”livsväska” – det behöver jag dels för att jobba med min egen inre kraft och energi, men också i mitt arbete där jag dagligen träffar människor med smärta, stress, sömnproblem och olika livsstilsproblem.

 4. Med boken Unplug får du inspiration att koppla av,
  oavsett om du är hemma eller på ett böljande hav,
  Den kan läsas var dag, närhelst du energi behöver fylla på
  Många sköna tips hoppas jag du kommer få
  🙂

 5. Tror att boken vore bra för mig eftersom jag i allra högsta grad lider av en inre stress. Har så svårt att leva i nuet och blir lätt stressad i vardagen. Drabbades för ett par år sen av en utmaningsdepression och sedan dess är min stresströskel mycket låg.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras

Sporthälsa