Lucka 16: Vinn exklusiv utgåva av Satisfyer Pro 2 Next Generation från Sinful

Unna dig själv en julklapp som kommer ge dig många sköna stunder – var med och tävla om exklusiva Satisfyer Pro 2 Next Generation i en begränsad upplaga från Sinful.

Satisfyer är klitorisstimulatorn som verkligen har revolutionerat den kvinnliga onanin. De som har testat den kan intyga att det nästan är svårt att inte få orgasm med den! Nu har du chansen att vinna den uppgraderade versionen Satisfyer Pro 2 Next Generation Limited Edition.

Och visst är det funktionen som är viktigast, men det skadar ju inte att den här helsvarta, matta varianten är riktigt snygg. Men den säljs enbart i en begränsad upplaga och finns bara att köpa hos Sinful, så därför borde du verkligen passa på att tävla när vi öppnar lucka 16.

4 anledningar till att använda Satisfyer Pro 2 Next Generation

 1. Den stimulerar klitoris med hjälp av pulserande lufttrycksvågor som ger en riktigt skön och näst intill sugande känsla.
 2. Känner du för riktigt intensivt pulserande lufttrycksvågor eller lite mildare just idag? Med plus- och minusknapparna ändrar du enkelt intensiteten.
 3. Trots att den är ännu mer kraftfull än föregångaren Satisfyer är den ännu tystare.
 4. Den ergonomiska designen gör att den är bekväm att hålla i – vilket är tur, för du kommer inte direkt vilja släppa taget om den i första taget…

Så tävlar du

Har du blivit övertygad om att du borde passa på att tävla om den snygga, begränsade upplagan av Satisfyer Pro 2 Next Generation? Tänkte väl det! Så här gör du:

 1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
 2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
 3. Leta upp dagens inlägg och skriv rätt svar på frågan: “Hur många nivåer kan du välja mellan på en Satisfyer Pro 2 Next Generation?” (Ledtråd: se deras hemsida):
  – 4
  – 8
  – 11
 4. Tagga en vän du tror också vill tävla. Till och med 23/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

Läs mer

▶︎ Klicka här för att besöka Sinfuls Fräcka Julshop, där du hittar massor av erbjudanden och tips!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras