Lucka 16 – Nutrinovate Vitamin Films

Lucka 16 är fylld med multivitamin anpassat för nordiskt klimat från Nutrinovate Vitamin Films!

Nutrinovate Vitamin Films är ett innovativt kosttillskott utvecklat av Nutrinovate för att möjliggöra ett bättre upptag av vitaminer genom munslemhinnan, utan att ta omvägen via magen. Nu har du chansen att vinna en ask Nutrinovate Vitamin Films 125 st, värde cirka 249 kr.

Nutrinovate Vitamin Films innehåller vitamin D, selen, Q10 och resveratrol.  Både vitamin D och selen bibehåller immunförsvarets funktion, vitamin D bidrar till normal muskelfunktion och selen bidrar även till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Q10 är en substans som finns i cellernas mitokondrier och resveratrol är den eftertraktade växtpolyfenolen som du hittar i skalet på röda vindruvor.

Vitaminfilmen är mindre än ett frimärke som fästs i kinden eller gommen och möjliggör ett upptag på under fem minuter.

Så här tävlar du:

Motivera varför just DU vill vinna i kommentarsfältet nedan.

Vinnaren utses 18 dec, lycka till!

4 kommentarer
  1. Försöker hålla igång träningen men med två småbarn avlöser förkylningarna varandra så lite vitaminboost skulle vara välbehövligt!

  2. Det har kommit fram så mycket ny forskning om vad vi behöver, speciellt här uppe i Norden. För länge sedan var det bara C-vitamin, nu har fler bokstäver kommit till. Nutrinovate Vitamin Films borde täcka allt vi hittills vet.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras