Lucka 16: Knip dig till en bättre hälsa

Vill du få starkare orgasmer? Slippa urinläckage? Kanske förbättra din hållning och få en starkare rygg? Då får du inte missa dagens lucka, där du hittar ett riktigt bra erbjudande på knip-sortimentet hos Pistill.

Roligare och enklare knipträning

En stark bäckenbottenmuskulatur kan bidra med massvis av fördelar för både din fysiska och psykiska hälsa. Och det kan vara betydligt roligare än du tror. I videon ovan kan du till exempel höra och se mer om snipptränaren Perifit, som gör knipträningen tlll ett spel.

Det är bara en av många produkter hos Pistill som kan hjälpa dig att göra det både roligare och enklare att träna din bäckenbottenmuskulatur. Blir du sugen  på att shoppa loss bland deras knip-sortiment? Då får du inte missa rabattkoden som döljer sig bakom dagens lucka.

Dagens erbjudande

Just nu får du hela 20% rabatt Pistills stora knip-sortiment. Allt du behöver göra för att ta del av erbjudandet är att ange koden KNIP på deras hemsida som du hittar här, eller i butiken på Drottninggatan 100 i Stockholm. Lycka till med träningen!

Mer om Pistill

Pistill har under 15 års tid guidat och hjälpt tusentals människor att hitta tillbaka till lusten och det sexuella välbefinnandet.

▶︎ Kolla in Pistill på Instagram genom att klicka här och klicka här för att komma till deras Facebook-sida.

 

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.