Lucka 16: Cellexir one – kosttillskott för snabbare återhämtning

Öppna lucka 16 tävla om förmånlig rabatt på Cellexir One, kosttillskottet framtaget med fokus på dina celler, att stötta din återhämtning vid träning, stress och åldrande.

Önskar du öka din energinivå, uppleva snabbare återhämtning efter träning, stress, eller känna dig mer skärpt? Då vill vi rekommenderar dig Cellexir One.

”Kosttillskott för snabbare återhämtning”

Därför minskar din energi när du blir äldre

I takt med att vi åldras minskar våra mitokondrier i antal och blir mindre effektiva – något som gör att energin minskar, samtidigt som vårt åldrande påskyndas. Cellexir One innehåller ämnen som stärker dina celler och mitokondrier. Kosttillskottet i kombination med träning och näringsrik mat kan fördröja effekterna av åldrande, visst är det fantastiskt? 

Kosttillskottet Cellexir One är  utvecklat i samarbete med doktor Marcus Gitterle, specialistläkare inom cellvård på ett topp 50-rankat sjukhus i Texas, USA. Han är även författaren bakom boken ”Growing Young” som handlar om åldrandeprocessen i kroppen, vad den beror på och hur man kan bromsa- och i vissa fall till och med vända den.

Om du inte har testat Cellexir One innan, så är detta en bra chans. Här kan du tävla en av 5 rabattkoder som ger dig halva priset.

Vinn 50% rabatt på en månadsförbrukning Cellexir One

  1. Gå in på på vår Facebooksida, leta reda på dagens inlägg och svara rätt på frågan: ”nämn ett av alla ämnen Cellexir One innehåller” (Ledtråd: läs hos cellexir.se)
  2. Tagga en vän du rekommenderar tävlingen.
  3. Vinnare utses och kontaktas sen på Facebook inom en vecka, lycka till!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.