Lucka 15: Vinn tyngdtäcke och påslakan från CURA of Sweden

Sover du oroligt om nätterna, känner dig stressad eller lider av ångest? I lucka 15 hittar du  ett tyngdtäcke och påslakan från CURA of Sweden som kan hjälpa dig att sova skönare med bättre sömnkvalitet.

Varför tyngdtäcke?

Vid användning av ett tungt täcke stimuleras de djupt liggande hudreceptorerna. Detta leder till att kroppens hormonkörtlar börjar utsöndra olika må bra-hormoner – däribland närhetshormonet oxytocin. Följden blir ökad avslappning, en känsla av trygghet och bättre sömn. Dessutom anser de flesta användare att det är väldigt skönt.

CURA-täcket kan:

 • Ge trygghet och lugn
 • Minska oro, stress och ångest
 • Förbättra din sömnkvalitet
 • Ge mer daglig energi

“Jag trodde aldrig att ett täcke
kunde göra så stor skillnad!”

/Börje Salming, en av alla nöjda kunder.

Vinn tyngdtäcke och påslakan från CURA of Sweden

Paketet består av CURA Pearl tyngdtäcke i valfri vikt (3 – 13 kg) samt tillhörande specialdesignat påslakan. CURA Pearl är ett högkvalitativt tyngdtäcke bestående av sju lager som alla fyller en funktion för att uppnå högsta kvalité och komfort. Yttertyg av 100 % bomull följs upp av ett fukttransporterande och slitstarkt polyestertyg. I mitten ligger fyllningen av naturliga, finslipade glaspärlor tillsammans med polyestervaddering. Fyllningen är insydd i ett rutnät för att den inte ska fara runt inne i täcket. Detta skapar ett jämnt och följsamt tryck mot kroppen, vilket hjälper användaren att slappna av. Du kan läsa mer om produkterna här.

Tävla så här:

 1. Svara i en kommentar vid dagens lucka i julkalendern här på SportHälsas Facebooksida på frågan: “I hur många olika färger hittar du tyngdtäcket CURA Pearl?” (För ledtråd, läs här)
 2. Skriv även varför du gärna vill vinna.
 3. Senast onsdag 18 december kl 24.00 vill vi ha dina svar. Sen utser vi vinnarna som kontaktas på facebook. Lycka till!
2 kommentarer
 1. Drömmer om ett tyngdtäcke!! Tror det skulle hjälpa mig att sova bättre. Jag sover oroligt och vänder på mig hela tiden. Har testat att ha tjocka tunga filtar utöver täcket och det är riktigt skönt och lugnande men lite otympligt!

 2. 1) Cura Pearl finns i fem färger.
  2) Sover med en tung kudde över höfterna men det är inte så bekvämt eftersom jag ligger ju inte precis stock stilla. Ett Cura-täcke är en perfekt lösning som grundar mig bättre och gör min sömn mindre orolig och djupare.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras