Lucka 15: Vinn julklappar fyllda med naturliga skönhetsprodukter från Loelle

Den perfekta julklappen för den som vill använda skönhetsprodukter av högsta kvalitet – med gott samvete. Det hittar du bakom lucka 15 som innehåller inte mindre än två gåvoset från Loelle (så att även du kan unna dig en härlig present).

Det svenska, prisvinnande företaget Loelle är det självklara valet för dig som inte bara bryr dig om din hud och ditt hår, utan också miljön, djuren och medmänniskorna. När du handlar hos det dem kan du vara säker på att du slipper långa, komplicerade innehållsförteckningar med onödiga kemikalier.

Produkterna är istället gjorda av ekologiska och naturliga ingredienser som har positiva effekter för din hud och ditt hår. Dessutom arbetar Loelle tillsammans med kvinnliga kooperativ från hela världen som producerar produkterna för hand, givetvis utan att de testas på djur.

Gåvosetet från Loelle innehåller…

Nu har du chansen att vinna två gåvoset från Loelle fyllda av några av deras bästsäljande produkter, samt deras nya, snygga necessär. Klicka på namnet på produkterna för att läsa mer om dem.

Loelles Holiday Gift Box Pure Argan:

Loelles Holiday Gift Box Pure Argan Vanilla:

Så tävlar du

Var med och tävla om de två gåvoseten från Loelle så har du inte bara chansen att vinna den perfekta julklappen att ge bort till någon du tycker om – utan kan också behålla en till dig själv. Så här gör du:

  1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
  2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
  3. Leta upp dagens inlägg på vår Facebook-sida och skriv rätt svar på frågan: “Hur många ingredienser innehåller Loelles Argan Oil?” (Ledtråd: se deras hemsida):
    – 1
    – 3
    – 5
  4. Tagga två vänner du tror också vill tävla. Till och med 22/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

Läs mer

▶︎ Klicka här läsa mer om Loelle och se hela deras sortiment av naturliga och ekologiska skönhetsprodukter!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.