Lucka 14: Vinn träningskitet Abilica Klæbo Collection

I lucka 14 hittar du Abilica Klæbo Collection – en ny kollektion med redskap för din hemmaträning med världens bästa längdskidåkare som ambassadör, Johannes Høsflot Klæbo. Läs mer och tävla om ett eget träningskit.

Trots sin unga ålder har Johannes Høsflot Klæbo 23 år redan uppnått rekord som världens bästa längdskidåkare. Förutom att vara den yngsta mannen i historien som vunnit FIS World Cup och Tour de Ski har han vunnit imponerande 3 guldmedaljer i sina första vinter-OS 2018. Utöver detta är Johannes bland en av Norges största förebilder och influencer med en YouTube-kanal med över 100 000 prenumeranter.

Abilica Klæbo Collection

Nu är Johannes även aktuell som ambassadörer och utvecklare av träningsutrustningen Klæbo Collection:

”Det var viktigt för oss att skapa en hållbar samling med miljövänliga val. Träningsutrustningen är tillverkad med bästa möjliga kvalitet som lever efter säsong efter säsong. Vi har bland annat träningsband som är 100% biologiskt nedbrytbara och träningsmattor som är fria från filater och latex. Dessutom har vi tagit bort all onödig plast och gjort förpackningar i kartong vilket gör det lättare för dig som konsument att bidra lite mer till miljön – och vi älskar det!” /Abilica

Vinn din egen Abilica Klæbo Collection

 • Abilica CX Wheel, 279 kr
 • Abilica XC TrainingBand ECO Set, 769 kr
 • Abilica XC GymMat, 549 kr

Tävla så här:

 1. Svara i en kommentar vid dagens lucka i julkalendern här på SportHälsas Facebooksida på frågan: ”Vad heter den nya stakmaskinen som Johannes Høsflot Klæbo också varit med och utvecklat?” (Ledtråd, kika här)
 2. Motivera även varför just du ska vinna.
 3. Senast 17/12 kl 24.00 kan du tävla. Sen utser vi en vinnare som kontaktas på facebook. Lycka till!
1 Comment
 1. 1) Abilica XC-Classic 2000
  2) Som småbarnsmamma måste man träna när det finns tid över, ibland är det en halvtimme och har man tur kan det bli en timme, och därför är det så viktigt för mig att bara behöva gå några få meter för att nå mitt gym i garaget. Det här kittet kommer utveckla min träning och ge mig mer variation på mina övningar vilket jag verkligen känner att jag behöver just nu!

  Glad tredje advent! 😃

Leave a Reply

Your email address will not be published.