Lucka 14 – Mårten Nyléns föreläsning ”Resultat, balans och lite magi!” 

I lucka 14 hittar vi tv-personligheten och hälsoinspiratören Mårten Nylén och en plats till Mårtens föreläsning!

Vill du också kunna skapa de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt och gladare liv? Missa inte Sverigeturnéen av föreläsningen Resultat, balans och lite magi! Där du får ta del av framgångsnycklarna som hjälper dig att vässa ditt mindset och bli en vinnare.

Resultat, balans och lite magi! 

Mårten Nylén är aktuell med sin efterlängtade hälsobok Resultat, balans och lite magi! som kommer ut i butik den 14/12 och föreläsningsturnén i samma namn under 2019.

Tävla om en biljett till en av föreläsningarna!

Så här tävlar du:

Motivera varför just DU vill gå på föreläsningen i kommentarsfältet nedan.

Vinnaren utses 16 december, lycka till!

28 Kommentarer
 1. Jag är igång med träning och kämpar på för att behålla motivationen när jag nu börjar närma mig 50. Jag gillar det jag sett av Mårten på TV och vill gärna lyssna på hans föreläsning 😊

 2. Hösten har varit tung på många sätt så nu är inte motivationen på topp men jag vill verkligen komma tillbaka till bra rutiner igen. 2019 ska bli mitt år så jag skulle så gärna vilja gå på föreläsningen för att få lyssna på Mårten..

 3. Jag vill gå på föreläsningen för att få energi och glädje till min träning.Är periodare på träning och skulle behöva få hjälpmedel i min mentala träning för att hålla i träningen hela tiden.

 4. Vore så himla kul! Låter som en härlig kick off inför vårträning! Läser till Hälsotränare och vill inspireras och lära mig allt som går! God Jul! Maria H.

 5. Vill väldigt gärna gå på din föreläsning Mårten. Jag en tränande 40+are som vill kunna få lite inspiration i min träning samt dela med mig av träningens positiva inverkan på livet. Utan träning i mitt vardagliga liv är jag halv….. Jag håller tummar och tår att det är just jag som får förmånen att gå på din föreläsning då du kommer till Östersund👍🏼🤗

 6. jag skulle bli otroligt glad att vinna det här då jag tycker att Martin är en sådan sann, ärlig och äkta inspirations källa. Jag blir uppriktigt glad och inspirerad av att lyssna/läsa på vad han på sådant härligt sätt vill dela med sig om allt vad livet handlar om rent o skärt…

 7. Åh har varit på Mårtens föreläsningar o han är grym o en stor inspiratör . Jag vill gå för att det berikar mutt liv o jag får massor av energi o blir en bättre människa

 8. Efter en föreläsning med Mårten Nylén
  står jag nu på starka ben.
  Med dem tar jag nu stora kliv
  och börjar se resultat i mitt liv.
  Jag har hittat någon form av balans
  och går mot framtiden som i en dans
  Nu behövs bara lite magi
  så lyckan står mig bi.
  För JAG är huvudpersonen i mitt liv
  och du ger mig driv
  Din positiva anda får mig att le
  I Karlstad jag vill dig se
  Låt mig nu vinna
  och gör mig till en lyckligare kvinna!

 9. Åh vad jag skulle vilja vinna att få bli inspirerad av denna fantastiska människa! Efter ett års djup svacka vill jag nu ta mig framåt o uppåt. Tillbaka till mitt hälsosamma liv med bra mat o motions motivation.

 10. Därför att Mårten är så otroligt inspirerande att lyssna på och har så många kloka råd som ”alla” kan ta till sig och må bättre / prestera bättre av.

 11. Behöver hitta min balans och motivation till träning och koste efter att ha stelopererat min handled 🎁
  Hoppas hitta mitt rätta resultat genom dig🌟

  Vore MAGISKT att få se dig i Karlstad !!

 12. Ibland behöver man en extra push. Man går in i sin comfort zon. Så inspiration och motivation för att lägga in en extra växel.

 13. Jag skulle behöva lite magi igen
  För mig blir träning allrid ”sen ”
  För att få resultat
  Man kan inte va lat
  Skulle behöva lite balans
  Så att vinna skulle ge mig en chans!

 14. Jag skulle verkligen behöva få lite bra råd till att få balans med mitt träningssug, familjetid och arbete.
  Julklapp till mig själv 😍

 15. I februari blir jag senior 😉 Jag inspireras av din entusiasm och har tagit efter ditt sätt att börja dagen med ett leende 😊 Jag gör det nästan varje dag och säger godmorgon till mig själv och välkomnar en ny dag. Jag inspirerar andra i min omgivning, till träning och rörelse där alla steg räknas och uppmuntrar till att vara snäll mot sig själv! Nu är det min tur att inspireras ännu mer, få njuta av Mårtens energiboost och ladda mina batterier för mig själv och för att sprida vidare till andra. Jag vill lära mig mer och jag vill förbättra mina resultat, lyssna innåt för balans och smittas av lite magi 💪

 16. Har gjort en livsstils förändring sen tre år tillbaka..ändrat kosten helt utan socker o vetemjöl..slutat med alkohol..tagit med mina fyra barn på resan..
  Har varit instruktör förut..
  numera kör jag bara löpningeller längdskidor 5-7 dagar i veckan..
  Sitter lite fast i tärningen är 48 nu och skulle egentligen vilja ta den ett steg längre..
  Saknar bara den sista knuffen..
  Föreläsningar inspirerar mig o skulle mer än gärna vilja komma..😀

 17. Jag har under en tid hittat tillbaka till en härlig motivation gällande mat och träning. Mårten är grym på det jan gör och jag skulle bli superglad om jag fick höra mer om vad han gör och hur min motivation ännu mer kan stärkas.

 18. Jag älskar bara Mårten, så enkelt är det. Tyckte han var så inspirerande och positiv i programmet Biggest Looser. Såå kommer han från Karlshamn! Jag kommer på föreläsningen där. Är intresserad av hälsa innefattande allt.

 19. Jag var på hans förra föreläsning och blev så inspirerad! Har även följt honom i olika tv program och intervjuer. Jag tycker om att han hela tiden är så positiv och arbetar med hela människan både fysiskt och mentalt. Även att man hela tiden ska tänka på léendet och se det fina i nuet och livet. Jag kommer gå på hans föreläsning i Norrköping i mars och det skulle vara otroligt kul att vinna biljetter till detta. Han inspirerar mig verkligen!

 20. Jag blir så inspirerad av att lyssna på honom och har varit på en föreläsning förut, så att få gå även på den nya skulle vara väldigt intressant! Jag inspireras över hur han jobbar både mentalt och fysiskt och ger lätta o konkreta råd.

 21. Mitt mål när jag fyllde 39 var att ”när jag fyller 40ska jag vara i mitt livs bästa form”.
  3månader kvar och jag är längre därifrån än någonsin.
  Jag vet att Mårtens föreläsningar både är genomtänkta, peppade och motiverande. Att gå skulle bli en bra födelsedagspresent och hjälpa mig på traven med att mitt 40ionde ska bli mitt bästa år 🙂

 22. Jag behöver Mårtens peppande ord! Så jag kan förstå och orka fortsätta jobba med mig själv, så jag blir den bästa versionen av mig!
  Absolut bästa julklappen om jag fick möjlighet att se Mårten i Gävle!

 23. Jag är i en tränings- och kostsvacka som jag måste ta mig ur – och för att lyckas behöver jag framför allt glädje och entusiasm inför uppgiften. Jag har diabetes och har tidigare hanterar min hälsa strålande (om jag får säga det själv). Nu är det lite motigt, men jag vill upp på min personliga topp igen.

 24. Å!! Det skulle vara så kul! Jag försöker verkligen hitta balansen i livet och prioritera mig själv men jag saknar energin och magin.. ständigt trött och orkeslös.

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.