Lucka 14: Julklappstips för kropp och själ från Sturebadet

Har du inte köpt alla julklappar än? Ingen fara – bakom lucka 14 hittar du ett tips på den perfekta presenten till någon du tycker om.

Julklapp för kropp och själ

En skön och avslappnande stund som gör gott för både kropp och själ. Ja, är inte det den perfekta julklappen? Det tycker vi. Därför innehåller dagens lucka vårt bästa julklappstips: ett presentkort på Sturebadet.

Presentkortet kan användas till alla deras produkter och tjänster, och det är en anledning till att det är den perfekta julklappen. Bland deras populära behandlingar hittar du allt från avslappningskurer till vaxning – med andra ord finns det något för de allra flesta.

Inte vilket presentkort som helst

Att lägga ett kuvert under julgranen är kanske inte så kul, men Sturebadets presentkort är inte som vilket som helst. Istället för ett tråkigt kort består det nämligen av en sten som ger en betydligt lyxigare känsla.

Du laddar helt enkelt stenen med valfritt belopp här, dock minst 595 kronor. Ge sedan bort gåvan till någon du tycker om för att bjuda på en magisk upplevelse för både kropp och själ.

Läs mer

▶︎ Läs mer om Sturebadet och hela deras sortiment här.

 

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.