Lucka 13: Erbjudande på skönhetsvård från Camilla of Sweden

Lucka 13: Camilla of Sweden

Idag öppnar vi lucka 13, där du hittar ett riktigt bra erbjudande från Camilla of Sweden. Ett perfekt tillfälle för att handla julklappar till någon som älskar skönhetsvård av högsta kvalitet, och samtidigt bryr sig om miljön – kanske till dig själv?

Om Camilla of Sweden

Ärlighet och omtanke är ledorden bakom Camilla of Sweden, som startades av Camilla Trutvalla 2005. Från början var målet att skapa Sveriges bästa nagelolja, men numera innehåller sortimentet det mesta för dig som vill ta hand om bland annat din hud, ditt hår och till och med tatueringar.

Camilla har själv kämpat med en känslig hud, så det var redan från början självklart att produkterna skulle vara naturliga och passa alla hudtyper. Därför använder de sig bland annat av ekologiskt framtagna ingredienser och kallpressade oljor under produktionen.

Ett riktigt skönt erbjudande

Nu kan du handla högkvalitativa och hållbara produkter från Camilla of Swden till ett riktigt bra pris. Just nu får du nämligen hela 30% rabatt på hela det härliga sortimentet när du handlar på deras hemsida med rabattkoden: soh2020 (gäller t.o.m. 31 december 2020)

Så passa på att köpa dina sista julklappar till någon som både är mån om miljön och sig själv, eller unna dig själv lyxig skönhetsvård till extra bra priser!

Läs mer

▶︎ Läs mer och kolla in hela sortimentet från Camilla of Sweden här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.