Lucka 12: Vinn en avkopplande hotellupplevelse på Sigtunahöjden

Bakom lucka 12 hittar du en avkopplande hotellupplevelse för två på Sigtunahöjden – hotellet inspirerat av den “stora världen”, utifrån ett lokalt och hållbart perspektiv.

Sigtunahöjden är hotellet i Sigtuna med en bit av New York, London och Whistler. Och Stockholm såklart. Här bor du granne med skogen och lugnet. En möjlighet att sänka axlarna, ta ett djupt andetag och hämta kraft i en stillsam och naturnära miljö.

Vinn en avkopplande hotellupplevelse på Sigtunahöjden

I lucka 12 har du chansen att vinna en hotellövernattning för två (antingen en vardag eller under någon av Sigtunahöjdens weekends.) En chans att släppa alla måsten och njuta av ett avkopplande dygn i Sigtuna. Börja din vistelse med ett besök i Sigtunahöjdens rofyllda spa, bada bastu och sjunk ner i en utomhusjacuzzi med utsikt över skogen och Mälaren. Det finns även möjligheter att boka till härliga behandlingar i spa. 

Under kvällen serveras en gourmetmiddag tillagad av Sigtunahöjdens prisbelönta kockar i Restaurang Skog. Sover gör ni skönt och ostört i ett av hotellrummen, innan ni vaknar upp till Sigtunahöjdens omtyckta frukostbuffé.

Hotellövernattning, avkopplande spa och mat tillagad av prisbelönta kockar

Detta ingår:

  • Drink innan middagen
  • Trerätters middag
  • Tillgång till träningsrum
  • Entré till relax, bastu och jacuzzi
  • Övernattning
  • Frukostbuffé

Vad som ingår kommer att variera om du väljer att boka en av Sigtunahöjdens weekends, t.ex. Alla hjärtans dag eller en vinterweekend.

Tävla så här:

1. Följ Sigtunahöjden här på Facebook. 

2. Skriv i en kommentar vid julkalendern här på SportHälsas Facebooksida vem du vill ta med på en avkopplande hotellupplevelse och varför.

3. Till och med söndag 15 december kan du tävla. I början av nästa vecka utses och kontaktas vinnaren via Facebook. Lycka till!

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras