Lucka 12 – Vinn årets sexigaste julkalender från Lovestore

En riktigt njutningsfull och spännande jul får du med vuxenkalendern från Lovestore och i lucka 12 har chansen att vinna den.

Gör julen mer spännande än någonsin med vuxenkalendern från Lovestore. Den kommer i en vacker box som du öppnar som en bok och innehåller 24 erotiska överraskningar. Där gömmer sig bland annat sexleksaker, busiga spel, sexiga accessoarer och mycket mer som du kan njuta av både på egen hand eller som par.

20% rabatt till dig hos Lovestore

Om du inte blir den lyckliga vinnaren av julkalendern har du ändå chansen att njuta av deras stora sortiment. Om du anger vår exklusiva kod jul2022 till och med sista december får du nämligen hela 20% rabatt när du handlar på deras hemsida.

Om Lovestore

Lovestore öppnade sin fysiska butik på Bondegatan 4 i Stockholm redan 1999. Med en avslappnad atmosfär, kunnig personal och ett varierat sortiment till bra priser har de hjälpt massvis av nöjda kunder att bejaka och utveckla sin lust, skönhet och passion.

Butiken finns ännu idag kvar på samma plats och erbjuder lika hög kvalitet. Numera kan du dessutom handla deras produkter var du än befinner dig på deras hemsida, som du kommer till om du klickar här.

Så vinner du vuxenkalendern från Lovestore

För att vara med och tävla om årets sexigaste julkalender går du in på vår Facebook-sida och letar reda på dagens inlägg. Svara rätt på frågan nedan – och följ oss om ni inte redan gör det!

–Hur mycket är innehållet i vuxenkalendern värt?

Tips! Du hittar svaret här och t.o.m. torsdag 15/12 kan du tävla, sen utser vi en vinnare som kontaktas på Facebook. Lycka till!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.