Lucka 12: Tävling och rabatt från Ormsalva

Nu när vi är halvvägs in i julkalendern får ni såklart en härlig julklapp i förskott: Ormsalva bjuder alla Sporthälsas läsare på ett riktigt bra erbjudande i deras webbutik, och dessutom har tre lyckliga vinnare chansen att vinna deras sköna och vårdande salvor.

Vad är Ormsalva?

Kvalitet, tradition och innovation – det är tre ord som passar riktigt bra in på Ormsalva. Företaget grundades redan 1979, och deras liniment har sedan dess blivit ett av de mest använda och älskade i Skandinavien. Och det är inte särskilt konstigt.

Deras sortiment innehåller nämligen något för alla. Oavsett om ditt mål är att lindra smärta, prestera bättre eller bara njuta av härlig massage så har Ormsalva något för dig.

Vinn julklapp från Ormsalva

På självaste julafton kommer tre personer vinna varsin riktigt härlig julklapp från ormsalva. Paketet innehåller både deras värmande och vårdande Fire Stick som du kan läsa mer om här och deras avslappnande Magnesiumkräm som du kan läsa mer om här. För att ha chansen att vinna ett av paketen gör du följande:

  1. Följ vår Facebook-sida här om du inte redan gör det och Ormhälsas Facebook-sida som du hittar här.
  2. Leta reda på inlägget om dagens lucka på vår Facebook-sida.
  3. Kommentera en julig hälsning senast den 23 december för att vara med och tävla.

Present i förskott

Kan du inte vänta till julafton utan vill njuta av Ormsalvas sköna liniment och krämer redan nu? Då får du inte missa vår exklusiva rabattkod som ger dig hela 30% rabatt i deras webbutik. För att ta del av erbjudandet anger du helt enkelt koden godjul när du handlar hos dem. Koden är giltig hela december.

Läs mer

▶︎ Kolla in hela Ormsalvas sortiment här.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras