Lucka 11: Vinn unikt ansiktsrengöringskit från FOREO

I lucka 11 hittar du FOREOs unika ansiktsborste LUNA 3 och Micro-Foam Cleanser. Läs om hur produkterna hjälper din hy till strålande resultat och tävla om ett kit värt 2694 kr.

LUNA 3 – skonsammaste ansiktsborsten i skönhetsvärlden

Med 30% mjukare silikonborste och T-Sonic-teknologi tar LUNA 3 effektivt bort orenheter, olja och talgöverskott på bara en minut. Tillsammans med en uppstramande ansiktsmassage blir din hy smidigare och får ett mer ungdomligt utseende.

LUNA 3 använder sig av T-Sonic-pulsationer för att ge dig en djupare rengöring än den du får av att endast använda händerna vilket ger dig en effektiv daglig rengöringsrutin. När all smuts och olja försvinner får din hy även bättre förmåga att absorbera upp dina efterföljande hudvårdsprodukter. I det uppstramande massageläget kan du välja bland flera rutiner som med hjälp av försiktiga pulseringar reducerar ålderstecken.

Micro-Foam Cleanser – en formula som tar hand om din hy 

Förbättra din ansiktsrengöringsrutin med FOREOs Micro-Foam Cleanser, en skummande formula som tar bort orenheter på djupet och efterlämnar en renare hy. Den här kräm-till-skum-rengöringen är mild nog att användas två gånger dagligen och tar bort överskott av talg. Den gör huden mjuk och balanserad.

Vinn unik ansiktsrengöring från FOREO

Tävla så här:

  1. Svara i en kommentar vid dagens lucka i julkalendern här på SportHälsas Facebooksida på frågan: ”Vilken av FOREOs produkter blev utnämnd till Gold Winner i I Beauty Awards 2018?” (Ledtråd, kika här):
  2. Motivera även varför just du ska vinna.
  3. Senast 15/12 kl 24.00 kan du tävla. Sen utser vi en vinnare som kontaktas på facebook. Lycka till!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras