Lucka 11: Vinn smart funktionsdryck i pulverform från Added

Bakom lucka 11 hittar du en smart funktionsdryck full av vitaminer och mineraler – på påse!? Yes, här kan du läsa mer om den smarta nyheten och vara med i utlottningen av 3 stycken 10-pack.

Föreställ dig att det fanns en funktionsdryck som är lätt och smidigt förpackad att ta med dig, med god smak, få kalorier och samtidigt ingredienser som ger dig den renaste formen av energi och fokus, med minimal miljöpåverkan. Nu fullt möjligt. Låt oss presentera Added – funktionsdrycken du kan blanda direkt i din egen flaska!

Burkar och flaskor tar som bekant plats, påverkar miljön negativt med både tunga transporter och större användning av plast, metall och glas. Added, som dessutom är otroligt prisvärda, kan du dricka med gott samvete för miljön, samtidigt som de gör gott för kropp och knopp.

Funktionsdrycker i pulverform – Added helt enkelt!

  • Added Performance – energidryck i pulverform. En stärkande boost av 150 mg koffein när du behöver det. Nu med extra tillsats av BCAA.
  • Added Energy – energidryck i pulverform. Ett koffeinberikat mineral- och vitaminpulver innehållandes tio aktiva ingredienser.
  • Added Reload – återhämtning i pulverform. Ett uppfriskande och stärkande mineralberikat vitaminpulver för en post hard work återhämtning.

Add. Shake. Drink

Sugen på att prova? Här tävlar vi ut tre stycken tiopack från Added Vitamins, så ta chansen till ökat välmående, god smak och härlig energi.

O.B.S. Under december månad får du även 15% rabatt i Added Vitamins webbshop med koden: sporthalsa

Så här tävlar du:

  1. Gå in på vår Facebooksida, leta rätt på dagens inlägg, gilla det och svara på frågan: ”Hur många kalorier innehåller en påse av Added Vitamins funktionsfryck?” (Ledtåd! Se addedvitamins.com).
  2. Tagga en vän du vill tipsa om vinstchansen.
  3. Vinnarna utses om en vecka och kontaktas via Facebook. Lycka till!
Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.