Lucka 10: Rabatt på miljövänliga julklappar hos Naturlig Deo

Lucka 10 Naturlig deo

Bakom lucka 10 finns ett exklusivt erbjudande för dig som vill handla hållbara och ekologiska julklappar till någon du tycker om (eller dig själv) – inte mindre än 20% rabatt på alla produkter hos Naturlig Deo.

Vad är Naturlig Deo?

Ekologiska, naturliga och schyssta produkter – det är precis vad du hittar hos Naturlig Deo. Företaget har sitt säte i Västerbottens inland, och det är även där den egna produktionen av Naturlig Deo sker. Och det är inte vilken deodorant som helst – deras lavendeldeo utsågs nyligen till Bästa Deodorant 2020 i den nordiska tävlingen Nordic Natural Beauty Awards.

Men även om fokus främst ligger på deras deodoranter så kan du handla mycket mer än så på deras hemsida. Där hittar du många andra produkter för kroppen, hemmet och utelivet – och gemensamt för alla är att de är just schyssta, båda när det kommer till materialet och innehållet.

Exklusiv rabatt hos Naturlig Deo

I lucka 10 får du chansen att beställa produkter från Naturlig Deo till ett riktigt bra pris. Med vår exklusiva kod får du hela 20% rabatt när du handlar på deras hemsida – perfekt för dig som inte har hunnit köpa alla julklappar, eller vill unna dig själv en härlig och hållbar present. Erbjudandet gäller fram till den 31 december, och köper du för minst 500 kronor behöver du inte betala någon frakt.

▶︎ Klicka här för att komma till deras webshop och uppge Sporthälsa2020 för att ta del av rabatten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.