Lucka 1: Vinn Family Ski Weekend på Billingen Skövde

Äntligen december och dags att öppna första luckan i vår julkalender där du kan vinna ett hotell- och träningspaket för hela familjen under Family Ski Weekend på Billingen Skövde.

Kom i form på Billingen Skövde

Billingen Skövde är den perfekta destinationen för dig som vill träna inför din nästa utmaning. Vi är ett Vasaloppscenter inom alla tre disciplinerna längdskidor, cykel och löpning. Förra säsongen invigdes nya konstsnöspår – ett av Sveriges längsta med 10 km belyst spår och en modern konstsnöanläggning. Spåren är perfekta för stakträning! Och vill man göra något mer än att åka längdskidor finns en slalombacke, en skridskobana utomhus och Skogsmulleriket och en aktivitetsplats för barnen på gångavstånd. Några kilometer bort finns upplevelsebadet på Arena Skövde som utsetts till Sveriges bästa äventyrsbad under sex år.

Vinn en Family Ski Weekend på Billingen Skövde

Träning eller familjeliv? Hos oss på Billingen behöver du inte välja! Tävla om ett hotell- och träningspaket för hela familjen under Family Ski Weekend på Billingen Skövde den 25-26 januari (värde 4995 kr)

Tävla så här:

  1. Svara i en kommentar vid julkalendern här på SportHälsas Facebooksida på frågan: “Hur många km preparerade längdskidspår finns det på Billingen Skövde?” (Ledtråd hittar du här).
  2. Motivera även varför just du och din familj ska vinna en helgupplevelse.
  3. Senast 3/12 kl 24.00 kan du tävla. Sen utser vi en vinnare som kontaktas via mail. Lycka till!
1 kommentar

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras