Lucka 1: Vinn bak-kit från Saltå Kvarn till den medvetna bakälskaren

Det är dags att öppna den första luckan i Sporthälsas julkalender, som varje dag fram till jul innehåller tävlingar och erbjudanden med fokus på träning och hälsa. Bakom dagens lucka döljer sig den perfekta presenten till den medvetna bakälskaren från Saltå Kvarn.

Smaskiga godsaker hör julen till, och med det här kitet från Saltå Kvarn blir det enkelt att baka riktigt goda bröd och kakor utan tillsatser. Tre lyckliga vinnare kommer bli vinnare av ett bak-kit som innehåller:

 • Ölandsvetemjöl – En nyhet baserat på Ölandsvete, som är ett kulturspannmål med gamla anor. Det lämpar sig mycket väl för ekologiskt jordbruk och utmärker sig när det kommer till smak, kvalitet och innehåll av mineraler och antioxidanter.
 • Saltå Kvarns russin, som är Sveriges mest sålda!
 • Fikon
 • Rårörssocker
 • Hasselnötter
 • Mandlar

Om Saltå Kvarn

Saltå Kvarn är inte vilket matföretag som helst. Redan sedan starten 1964 har de varit pionjärer och föregångare när det kommer till att alltid och endast erbjuda ekologiskt, rättvist och varsamt producerade produkter.

Då som nu tror Saltå Kvarn på den goda maten, på att det vi äter ska smaka gott, vara hälsosamt och bidra till en planet i balans. Därför är deras produkter alltid ekologiska, förädlade med stor försiktighet för att bevara så mycket smak och näring som möjligt och helt utan tillsatser – för smakens, hälsans och framtidens skull.

Vinn ett smakrikt bak-kit från Saltå Kvarn

Vill du ha chansen att bli en av tre lyckliga vinnare av bak-kitet från Saltå Kvarn? Allt du behöver göra är följande:

 1. Gå in på Sporthälsas Facebook-sida.
 2. Följ vår sida om du inte redan gör det.
 3. Leta upp dagens inlägg och skriv rätt svar på frågan: “Hur många gram protein innehåller Saltå Kvarns Ölandsvetemjöl per 100 gram?” (Ledtråd: se deras hemsida):
  – 5 g
  – 10 g
  – 15 g
 4. Tagga en vän du tror också vill tävla. Till och med 8/12 kan ni tävla, sen utses och kontaktas vinnaren på Facebook.

▶︎ Klicka här för att läsa mer om Saltå Kvarn och deras sortiment!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.