Lucka 1 – årets skönaste julklapp till riktigt bra pris

Öppna lucka 1 i din hälsosamma julkalender och du hittar årets skönaste julklappstips från Flowlife. En klapp som garanterat kommer uppskattas av både mottagaren och din plånbok.

Känner du någon som skulle vara i behov av riktigt skön och värmande massage – när som helst och var som helst? Då får du inte missa att du just nu kan köpa årets skönaste julklapp från Flowlife till ett oslagbart pris: massagekudden Flowpillow Heat.

Varför Flowpillow Heat?

Här är några anledningar till att Flowpillow Heat är julklappen som definitivt kommer göra succé under julgranen:

  1. Mångsidig. Flowpillow Heat har tre massageprogram och inbyggd värme, och är dessutom uppladdningsbar så att du kan använda den när och var som helst. Du kan med andra ord anpassa den efter just dina behov, och därför passar den lika bra att ge till den stela kontorsarbetaren som elitidrottaren.
  2. Gynnar den fysiska hälsan. Att kroppen mår bra av massage vet vi sedan länge. Kombinerat med den inbyggda värmen kan Flowpillow Heat till exempel lindra smärta, mjuka upp spända muskler, vara en del av en effektiv uppvärmning och hjälpa dig att snabbare återhämta dig mellan tuffa pass – allt på en och samma gång.
  3. Minskar stress. Men Flowpillow Heat har inte bara positiva effekter för den fysiska hälsan, utan också den psykiska. Genom att ligga på på den får du en skön stund som kommer hjälpa även den mest stressade att varva ner.
  4. Prisvärd present. Ja, och inte bara om vi jämför med att ha en personlig massör som ständigt är redo. Just under december kan du köpa en Flowpillow Heat till bättre pris än någonsin, så passa på!

Vill du köpa en Flowpillow Heat i julklapp till någon du bryr dig om – eller blir du kanske sugen på att beställa en till dig själv? Klicka här för att få mer info och köpa den!

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.