Löparresor: Här utvecklas du med upplevelselöpning

Löparresor: Här utvecklas du med upplevelselöpning

Dags att komma igång med din löpning, eller vill du ta din löpträning till en ny nivå? Oavsett mål erbjuder Active Experience unika tävlings- och löparresor på hög höjd i fantastiska miljöer.

Löparresor utomlands

Seiser Alm och Alpe di Siusi, Italien
Seiser Alm är Europas högsta och största bergsplatå på ca 5 2000 kilometer (nästan 8000 fotbollsplaner). Från mitten av juni står de enorma ängarna i blom med de magnifika bergen i bakgrunden och på vinterhalvåret ligger metervis med snö och väntar. Området ligger mellan 1 800 och 2 300 meter över havsytan och lämpar sig väldigt bra för löpning.

 

Ramsau, Österrike
Ramsau ligger på en högplatå på 1 200 meter över havsytan. Här finns även Dachstein glaciären på 2 700 meter över havsytan som bjuder på en unik och mycket speciell upplevelse. Här finner du också de uppfriskande alpdalarna, mjuka kullar, mäktiga toppar, klara bäckar och sjöar, lummiga skogar och ren luft. Kort och gott fantastiska möjligheter till nya löpupplevelser.

 

Läs mer: Activeexperience.se

Med destinationerna Ramsau i Österrike samt Seiser Alm och Alpe di Siusi i Italien blir löparupplevelsen något utöver det vanliga. Här springer du bland alpdalar, lummiga skogar, mäktiga toppar och klara sjöar.

– Att ge sig ut i spåret kan för många kännas som ett måste och en tuff utmaning utan glädje. Våra resor fokuserar inte enbart på att bli en bättre löpare fysiskt, utan även mentalt. En resa för att ladda batterierna, njuta av den fantastiska miljön och koppla av. Målet är att få ny energi och motivation samtidigt som man får med sig de verktyg man behöver för att utveckla sin löpning, säger Jan Österman, Active Experience.

Löplopp i Marcialonga
Löparresorna pågår i fem dagar och utgår alltid från deltagarnas förutsättningar.

– Eftersom vi begränsar varje resa till 15 deltagare har vi möjlighet att ge individuella tips och arrangera pass efter önskemål utöver de som ingår. Vissa vill springa längre distanspass, andra satsa mer på intervallträning. För den som vill uppleva en unik löpartävling arrangerar vi även tävlingsresor. Näst på tur står det 25 kilometer långa löploppet Marcialonga Running i Italien, säger Anton Rehn.

Löpargrupper i Sverige
Vill du få hjälp med löpteknik på hemmaplan finns även möjlighet att ta privata löparkurser. I dagsläget arrangeras kurser i Stockholm och Kalmar.

– Under våra löparkurser får du hjälp att utvecklas som löpare och samtidigt lära dig att njuta av passen. Träning ska vara roligt och för att hitta löparglädje är den mentala biten otroligt viktig, avslutar Jan Österman.

 

Läs mer: Activeexperience.se

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras