Livsinspiration från Eva Vadenmarks blogg

Livsinspiration från Eva Vadenmarks blogg

Eva Vadenmark är leg. psykolog, leg. psykoterapeut samt livsstilscoach och vi har äran att presentera hennes blogg här på sajten. I Evas vardag som psykolog och livsstilscoach hjälper hon människor att se och förstå sig själva såväl som varandra, och bidrar till ett växande genom att ge redskap för kunna att skapa, där man tidigare suttit fast. Här nedan kan du läsa ett av hennes senaste inlägg, och mer hittar du på Evas egna blogg här på sajten

Livsinspiration, hur kan det komma sig att det liksom bara går så där lätt ibland. Liksom den ena saken efter den andra löper på så jättebra. Hänger liksom inte upp sig, och även om det hänger upp sig, så när livsinspirationen är där, så går det liksom lätt att möta dessa situationerna. 

Och så rätt som det är, känns det bara så motigt och tungt. Är det kemiska cykler eller vad handlar det om? 

Jag tror, att det handlar om i vilken utsträckning, som vi är sanna mot oss själva, som vi lyssnar in, vad är det jag önskar för att skapa en härlig dag, och blir pålitliga i att genomföra den. Att liksom tänka igenom, vad är det vi vill uppleva och göra det vi kan, för att skapa det. Att förstå att vi i väldigt stor utsträckning äger Aladdins lampa själva. 

Det är så livsenergi befrämjande. Låta livet få bli både fullt av GODA vanor, de som ger kraft, som känns bra flera timmar efterpå och sen… bjuda sig på upplevelser som är lite utmanande, annorlunda. Det som får oss att bli lite extra stolta över oss själva. Yes, vi gjorde det, vi vågade, vi föll inte för lättjan, eller för frestelsen att inte vara modig. 

En liten utmaning varje dag.. det är mitt tips. Gör något som är en stretch, som inte är helt självklara att vi skall våga göra det. 

Själv, gjorde jag det idag, och det känns så bra. Ett samtal som inte var helt lätt, som jag var lite rädd för. Rädd för att bli avvisad och liksom inte hitta igenom samtalet. Jag verkligen jobbade lite med att påminna mig, Eva, du är viktig och värdefull. Du berikar de sammanhang du är en del av, så njut av att du är du, och njut av att dela dina tankar också de sårbara. Och så hoppade jag… och det blev så bra. Och nu sitter jag här och känner mig så inspirerad, och så mitt i min fulla kraft. Det är en härlig känsla. jag skall avsluta dagen med några tacksamhetstankar. Liksom summera fem saker jag är stolt över och som jag tycker jag gjort bra.

Läs fler inlägg på Eva Vadenmarks blogg : Växande Visioner 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.