Lite Away – Gör som kändisarna

Lite Away - Gör som kändisarna

Många upplever, trots regelbunden motion och sund kosthållning,
att vissa fettansamlingar på kroppen vägrar försvinna.
Lösningen heter smartlipo.

Smartlipo är en laserbehandling som avlägsnar överskottsfett på ett smärtfritt och säkert sätt. Eftersom behandlingen utförs med laser och med lokalbedövning, kan kunden gå direkt från behandlingen och ut i vardagen utan långa läketider. Resultatet från laserbehandlingen är permanent på det behandlade området eftersom förstörda fettceller inte kan återbildas.

Inför behandlingen
Först kommer du på en läkarkonsultation, då går vi igenom metoden, din sjukhistoria, ev mediciner, allergier och dina förväntningar. Före ingreppet kan patienten vid behov erbjudas en lätt lugnande tablett. På kliniken ritar behandlande läkare på det tilltänkta behandlingsområdet. Laser­fettsugning sker under sterila operationsförhållanden. Området som skall behandlas bedövas noggrant med lokalbedövning. En tunn kanyl, innehållande en laserfiber, förs in till avsett fettområde och lasern aktiveras därefter enligt ett jämnt systematiskt mönster.

Laserenergin slår sönder fett­cellerna så att deras innehåll läcker ut som en tunn vätska i området. Denna vätska kan sedan enkelt sugas ut alternativt  lämnas kvar så att kroppen själv kan ta hand om den. Patienten är vaken under hela ingreppet men känner inget obehag. Laserns effekt på huden har visat ett utmärkt resultat på hudåtstramning. Studier har visat att laserfettsugning är en väldigt säker be­handligsmetod där man har dokumenterat 100 000 behandlingar utan några som helst allvarliga komplikationer. Behandlingen tar mellan 1-3 timmar beroende på vilket område som det gäller. Eftersom laser används tillkommer ingen överbliven hud och tex celluliter kan rent av försvinna under behandling.

Behandlingar
Laserfettsugning
Hårborttagning
Hudföryngring
Akne
Pigmentfläckar
Ytliga Blodkärl
Botox/Vistabel

Riddargatan 12 B 4 tr | 114 35 Stockholm | Tel: 08-66 22 033 | [email protected]

www.liteaway.com

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras