Lindra och bli kvitt halsont – en halstablett kan rädda ditt aktiva liv

Kliande, torr och öm i halsen? Det är obehagligt, smärtsamt och kan sätta käppar i hjulet ordentligt när du har ett fullspäckat schema. Med ont i halsen kan det vara svårt att äta, sova, prata, humöret försämras och träningen blir lidande. Här hittar du en halstablett som hjälper mot halsont.

Ont i halsen är en av de vanligaste åkommorna, speciellt så här års när temperaturerna sjunker. Faktum är att både allergier och temperaturskiftningar påverkar immunförsvaret negativt under årets lopp vilket kan irritera både hals och slemhinnor.

En förkylning är den vanligaste orsaken till halsont. Förkylningar är vanligast på våren och hösten, men det går att drabbas när som helst under året. Förkylningar orsakas av virusinfektioner och är i regel över på några dagar, men det betyder inte att de inte är obehagliga.

Halsont, slembildningar, och andra förkylningssymptom kan stanna kvar i kroppen i flera dagar eller till och med veckor. Då kan det krävas att du hjälper kroppen att lindra symptomen för att undvika det värsta obehaget. Givetvis är det ultimata att undvika att bli förkyld från början, men det är inte alltid det lättaste, speciellt när du blir attackerad av virus från alla håll och kanter så här års.

Naturlig lindring och en halstablett som verkligen hjälper

För naturlig lindring av halsont kan du prova diverse huskurer. Dessa inkluderar honung, varmt te, ingefära och andra örter. Det kan också vara effektivt med receptfria läkemedel som smärtlindrar. Ett bra alternativ är en effektiv halstablett som du kan bära med dig hela dagen.

Fribol är en dubbelverkande halstablett som både lenar vid ont i halsen och verkar slemlösande. Det betyder att du snabbare kan komma tillbaka till sina rutiner efter en förkylning eftersom att Fribol hjälper till att öppna luftvägarna vilket minskar slembildning som är lätt att råka ut för vid ansträngning. Så om du känner dig helt frisk från din förkylning, men fortfarande har lätt för att få slembildning när du tränar kan Fribol vara din räddning. 

För den som föredrar att dricka té för att lindra symptomen av halsont, kan Fibrol lösas upp i en kopp hett vatten. Halstabletten innehåller naturliga och traditionellt använda örter så som timjan, mentol och eukalyptus.  Den har ett lågt kalorivärde och är lämplig för de som önskar en hälsosam livsstil. Förutom att den inte påverkar ditt blodsocker så innehåller den också kostfibrer vilket har flera hälsofördelar. Till exempel så gynnar kostfiber tarmfloran vilket förbättrar immunförsvaret.

Fribol finns i flera goda smaker, till exempel lakrits och citron. Det finns även en junior variant som är ensam i utbudet av halstabletter för barn under 5 år. Du kan ge juniortabletten till barn över 3 år som kan hantera  halstabletter.

Du hittar Fribol på apotek, och kan läsa mer om halstabletten här.

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.