Life on the Run – Saucony lanserar stilsäker och funktionell kollektion

Life on the Run - Saucony lanserar stilsäker och funktionell kollektion

Att träning och hälsa är trendigt syns tydligt i modebranschen där design allt mer möter funktion. För tillfredsställa de stilsäkra och aktiva konsumenterna har löpexperten Saucony nyligen lanserat Life on the Run – en kollektion för den urbana människan som ser det som en självklarhet att kombinera design med funktionalitet och hög modegrad under träningspasset.

Så blir du en bättre löpare – Sauconys 5 bästa tips

1. Låt träningen få ta tid för att kunna generera resultat

2. Variera löpningen med alternativa träningsformer, t.ex. styrketräning

3. Träna med och tävla mot dina kompisar

4. Variera hastighet och löprunda för snabbare utveckling

5. Sätt ett personligt mål som känns motiverande och nåbart

I mars 2017 lanserade Saucony Life on the Run – en kollektion för aktiva konsumenter som inte vill kompromissa mellan design och teknologi. I den kan du ta del av både funktionella och högkvalitativa träningsplagg och skor med de senaste innovationerna, allt förpackat i ett design- och trendriktigt format.

– Som världens äldsta runningmärke så har Saucony har alltid stått för att leverera cutting edge innovation och produkter. Med Life on the Run vill vi nu även nå den mest kräsna konsumenten som trivs i en urban miljö, kräver hög modegrad på sina prylar, har en aktiv livsstil och samtidigt önskar få den mest innovativa runningteknologin, säger Adrian Gehrig, Marknadschef på Saucony Norden.

I Life on the Run kollektionen finns något för varje löpare: neutrala skor, stabila skor för den som överpronerar, skor med mycket dämpning eller lätta skor för den som vill öva teknik eller springa snabbt. Dessutom finns tillhörande träningsplagg – sport-bh, löpartights, löparshorts, samt träningstopp och t-shirt.

I kollektionen hittar du även vårens stora nyhet från Saucony, succé-skon Freedom ISO. Skon har en låg vikt samtidigt som den är maxdämpad vilket gör att den passar utmärkt för både långpass och korta snabba pass. Skon har en strumpliknande ovandel kallad ISOFIT vilket ger den en optimal passform med hög komfortgrad. En rolig sko att springa i samtidigt som den även är snygg nog att glida runt i på stan.

Lux Crop Tights är mjuka, svala och stretchiga och passar utmärkt på löprundan, gymmet eller yogan.

Freeedon runner är en lyxig sko med ovandel i mocka men med samma tekniska finesser som Freedom ISO. En fulländad löpsko med snygg urban design och massa skön dämpning.

– Rek. pris skor: 1 300 – 1 600 SEK.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.