Lidingöloppet on tour

Susanne Nyström vann Tjejvasan

Lidingöloppet åker runt i Sverige och inspirerar löpare.

För tredje året välkomnar Lidingöloppet On Tour alla löpare runt om i Sverige på utbildnings- och träningskvällar samt seedningslopp! Först ut med motionslopp är Lund som har det i samband med sitt motionslopp Skrylleloppet den 21 april. Klicka på din ort för att se när det är ett motionsloppet närmast dig.

Under 2011 var Lidingöloppet på 15 orter runt om i vårt avlånga land. På varje ort samarbetar Lidingöloppet med lokala idrottspartners. Tillsammans med olika gästföreläsare bjuder vi på föreläsningar om nyttiga kunskaper för motionärer, om hur du lägger upp din kost och hur du kan träna för att nå dina mål samt hur du kan hitta inspiration m.m Lär dig mer om löpning!

På orterna kommer det arrangeras 10 km motionslopp. Varje lopp är seedningsgrundande för Lidingöloppet 2012. Vid varje ort kommer bästa man och kvinna i tävlingen att vinna varsin startplats till Lidingöloppet 2012. Dessutom lottar vi ut ett antal fria startplatser till Lidingöloppet 2012 samt andra fina priser från våra samarbetspartners.

Du kan besöka Lidingöloppet on Tour på följande orter under 2012:

Lund Karlskrona Leksand Kalmar
Östersund Gävle Jönköping Skövde
Linköping Eskilstuna Norrköping Kil
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.