Låt dig inspireras i köket – så gör du vardagsmat till en lättlagad fest

vardagsmat

Att få dygnets alla timmar att gå i hop är ett pussel som många av oss försöker få i hop. Halva dagen går bort på jobbet, sen man vill hinna med en fika med någon kompis, hjälpa barnen med läxorna, få gjort en timma på gymmet.. Och sen var det den där middagen också. ”Äh, jag slänger i hop någonting snabbt”, tänker du och har gjort makaroner och köttbullar för fjärde dagen i rad.

Känner du igen dig?

Som tur är har ju fenomenet matkasse blivit ett utbredd begrepp. Förhoppningsvis ska du få i hop en god och näringsrik middag men behöva tänka just lika lite som när du gör de där köttbullarna.

vardagsmatSå gör du vardagsmat till en lättlagad festmåltid

Therese är tvåbarnsmamma och jobbar som personlig tränare. Hon har fått testa ”livet med en matkasse” med Premiumlådan från Matkomfort.se.

– Som mamma och och egenföretagare fightas jag med att få vardagen att gå ihop. Det har känts väldigt lyxigt att slippa fundera ut dagens middag. Vi är en familj med massa projekt, framförallt på vardagarna. Då är ett toppen att komma hem efter träningen och laga en lättlagad rätt men som ändå känns avancerad. Perfekt när du vill njuta av god mat men inte hinner stå flera timmar i köket.

vardagsmat
Henrik, grundare och kock på Matkomfort

Henrik Isaksson från Matkomfort.se:
– Vi har kockar som förbereder middagarna och såserna görs helt från grunden. Eftersom all mat tillagas på dagarna innan lådan ska levereras, så behöver vi inte använda några extra tillsatser eller konserveringsmedel.

Alla huvudråvaror är svenska och grönsakerna i framför allt Sthlmslådan och Vego Premium är ekologiska eller närodlade så långt det går. Matsvinn är något som Matkomfort brinner för och du kan därför beställa kassarna efter antal personer. Bara för att du ska få exakt så mycket mat du har användning för.

vardagsmat

Therese har testat matkassen Premium, men du finner också Stockholmslådan för den trendiga, Vrooom om du verkligen har lite tid i köket, Vego för den som vill äta grönt och skönt och slutligen Familjefavoriten för hela familjen.

 


Av: Alice Kleiva
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.