Läckra, proteinrika mellanmål för dig som tränar

Träning vid pollenallergi

Reklam för Valios proteinrika mellanmål

Att bli stark ska smaka gott och vara enkelt!

Att hitta ett mellanmål som både är gott och enkelt att äta kan vara en utmaning. Lägg där till att det ska vara proteinrikt, gärna utan tillsatt socker och dessutom smidigt att ta med sig. Ja du ser, det är ju omöjligt. Eller?

Valio PROfeel® är en serie proteinprodukter som smakar ljuvligt gott! Serien består av shakes, puddingar och fluff – alla rika på protein. De är gjorda på färsk mjölk vilket gör att smaken blir otroligt krämig och god. Alla produkter är dessutom laktosfria och utan tillsatt socker.

En smakfull proteinboost

När du kör ett hårt pass bryter du, hur konstigt det än låter, ned proteinet i musklerna. Det är därför det är extra viktigt för dig som tränar att fylla på med protein. På så sätt bromsar du nedbrytningen och ökar istället muskelproteinsyntesen – den process som gör att nytt protein bildas i musklerna. Och vad händer när nytt protein bildas i musklerna? Just det, muskelmassan och din styrka ökar!

* Protein är ett näringsämne som bidrar till att öka kroppens muskelmassa. Men kom ihåg att det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil för att kroppen ska må bra.

Med Valio PROfeel® Proteinshake får du i dig hela 25gram protein per förpackning. Den innehåller även 40 procent av det dagliga rekommenderade intaget av D-vitamin – perfekt under den mörkare årstiden.

PROfeel® proteinshake är ett perfekt mellanmål att ha med sig i träningsväskan. Förpackningen är smidig och går att återförsluta ifall du vill spara lite på det goda. Eller varför inte ta två? Valio PROfeel® Proteinshake kommer nämligen i två olika smaker: choklad och hallon & choklad.

Proteinrika mellanmål för dig som tränar

Hela sortimentet av Valio PROfeel® shake, puddingar och fluff hittar du i den kylda mejeridisken i din närmaste matbutik.

proteinrika mellanmål

▶︎ Läs mer om Valios goda mellanmål här!

* Protein bidrar till att öka muskelmassan. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.