Kvixar du ännu? Tjänsten som förenklar din träning

Träna ska vara enkelt och utbudet stort. Motivation är den svåraste delen av träningen. Är du motiverad kommer tröskeln sänkas, om det är enkelt kommer du lättare genomföra träningen. Läs om hur kvix kan hjälpa dig.

Hur kan din träning bli enklare?

Kvix tar träningen till dig. Där du är, utgå från din trygga miljö och de tider som passar dig. Tjänsten Kvix erbjuder ett utbud som får de flesta att vilja testa sig fram i olika träningsformer och hitta nya sätt att må bra, allt till ett överkomligt pris.

Utbudet av onlinetjänster inom wellness är enormt idag men svenska hälsan har mycket kvar att förbättra. Vad beror det på? Är det möjligt att den sociala aspekten ändå spelar roll. Interagera, socialisera, göra något tillsammans, kan det vara nyckeln som gör att vi motiveras till en bättre hälsa?

Livesända pass med möjlighet att få feedback och interagera med dina favorit instruktörer gör kvix till en unik tjänst. På tal om favorit instruktörer, säger Carola Ranmo dig något? Sls Niklas eller Anna Lindbom Lennartsdotter. Några namn på Kvix instruktörer med lång erfarenhet av personlig träning och gruppträning.

Så vad är kvix.se?

Den digitala träningstjänsten är en startup, en plattform för livesänd wellness. Idag har kvix.se olika instruktörer som sänder live varje vecka, närmare 40 livepass per vecka, dessutom sparas passen ner för den som inte hann med på den utsatta tiden, eller bara vill köra ett pass senare under dagen. Det innebär att när du än väljer att logga in på Kvix finns det utbud för dig.

Kvix ska vara heltäckande för ditt fysiska och mentala välmående, du erbjuds träning med engagerade instruktörer, från ditt eget hem. Vi handplockar våra instruktörer för ett varierat och professionellt utbud. På kvix hittar du allt från core, yoga, meditation, pulshöjande, löpträning, parträning, tabata, personlig utveckling och föreläsningar.

Varför live?

Träningen tenderar att prioriteras bort om det inte är på en bokad tid. Känslan av att träna tillsammans med andra från hela Sverige är oslagbar.

Hur fungerar kvix?

Här hittar du bokningsbara pass, närvarande coacher och tracking av din träning. Live med möjlighet till direkt feedback skapar den äkta känslan av här och nu.

Pris och erbjudande

En månadsprenumeration utan bindningstid brukar kosta 149 kr per månad, men just nu får du den för bara 99 kr i månaden i hela 3 månader. Ange koden 727298. Allt för att göra det enkelt att komma igång med ditt välmående.

▶︎ Läs mer och prova träningstjänsten här.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.