Kvickare kry – med KRY

I ANNONSSAMARBETE MED KRY

Våren är i antågande men vinteråkommorna fortsätter att avlösa varandra. Lyckligtvis är tiden förbi då släpa sig iväg till vårdcentralens väntrum var det enda som gällde vid behov av vård. Med KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver utan att behöva gå hemifrån – eller ens lämna sängen.

Ännu en infektion. Influensa på återbesök. Vinterkräksjuka precis när du trodde att du nog sluppit undan det den här säsongen. Och det sista du känner för är att ta dig ut bara för att få mingla med andra smittospridare i ett väntrum.

Nu slipper du.

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Med KRY kan du träffa en legitimerad läkare via video, direkt i mobilen eller surfplattan. Med digital teknik erbjuds patienter från hela landet trygg vård på lika villkor under dygnets alla timmar och med endast några minuters väntetid.

kry
Glöm långa väntetider – med KRY får du den hjälp du behöver inom bara några minuter.

Så fungerar ett vårdmöte med KRY

Vemsomhelst kan ladda ned KRY och inloggning sker tryggt och säkert med BankID. Väl i appen får man svara på några frågor, och eventuellt lägga upp en bild. Därefter får man träffa läkaren som gör en bedömning. Om man behöver recept så skrivs det ut och i vissa fall hänvisas man vidare till fysisk vård. Det tas aldrig några risker.

Ett vårdmöte med KRY är alltid avgiftsfritt för barn och ungdomar under 20 år samt för alla med frikort.

Har du misstankar om en allvarlig sjukdom så bör du uppsöka vård på en akutmottagning. Om du upplever att läget är akut ska du alltid kontakta 112.

Med KRY finns hjälpen alltid nära till hands

  • Ladda ned KRY till din smartphone eller surfplatta.
  • Läkar-/psykologbesök via video direkt i appen.
  • Receptförnyelse – snabbt och smidigt.
  • Avgiftsfritt för alla under 20 år, och frikort gäller.
  • Öppet dygnet runt, årets alla dagar.
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras