Komethallen – jubilar nära dig!

Komethallen - jubilar nära dig!

Hälsokällan Gärdet firar i år ettårsjubileum. Här tränar äldre som unga och under samma tak ryms både gym, träningspass och stor kompetens.

Hälsokällan Gärdet ligger strax intill Ladugårdsgärdet i Stockholm. Gymmet har en öppen planlösning och en yta på över 450 m² som rymmer ergonomiska träningsmaskiner från Nordic Gym, ett konditionsrum med träningscyklar, crosstrainers, löpband och två mycket populära roddmaskiner.
– Det är bra med en separat konditionsdel eftersom det ofta råder två helt skilda tempon bland styrketränarna och de som svettas på ett löpband, säger Anki Bromert, VD på Hälsokällan.

Med två avdelningar är det lättare att fokusera på just din träning. Förutom gym finns här också en ljus och rymlig gruppträningssal där man kan träna pilates, jympa, box, bålstabilitet, skivstång och cirkelträning. Även spinning erbjuds.
Nära till stöd och hjälp Gymmet är obemannat vilket innebär att träningen sker på egen hand, men har man frågor eller skulle man behöva hjälp finns självklart möjligheter att få detta. Det går också bra att boka tid med en personlig tränare.
– Vi som arbetar här finns oftast en trappa upp, på klinikdelen, säger Anki Bromert. För oss är det viktigt att kunna erbjuda våra medlemmar en bra balans mellan fysisk och mental träning, ofta behöver man faktiskt både och.

På klinikdelen erbjuder man olika coachpaket där det går att skräddarsy lösningar efter kundens önskemål. Här finns också en naprapat, massör, kostrådgivare och möjlighet till vibrationsträning.
– Hos oss tränar och trivs både killar och tjejer, äldre och unga. Stämningen är avslappnad och här finns ingen tuff attityd. Hos oss är det kul att träna, konstaterar Anki Bromert.

Kortpriser: Årskort gym 317kr/mån, halvårskort 365kr/mån (dessa två kort är inkl gruppträning). Kvälls- och helgkort (vid köp av årskort) 217kr/mån.
Gruppträning: Pilates, bålstabilitet, box, jympa, skivstång, cirkelträning och spinning.
Här finns också: Naprapat, massageterapeut, kostrådgivare samt samtals- och träningscoach.

Hälsokällan Gärdet
Sandhamnsgatan 63A,
115 28 Stockholm,
08 – 767 36 00,
info@halsokallangardet.se.
www.halsokallangardet.se

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.