Kom i form på Selma Spa+ i Sunne

Kom i form på Selma Spa+ i Sunne

Är du beredd att göra en förändring för din hälsa? Gå ner de där extra kilona, ta tag i stressen eller förbättra atvanorna?

Selma Spa i natursköna Sunne i Värmland är den perfekta platsen att börja ditt ”nya liv” och ge din träning en kickstart. Här finns gedigen kunskap om hur man tar hand om hela kroppen och hur du, utefter dina förutsättningar, kan hitta motivationen för att nå de resultat du eftersträvar.
– Sökandet efter rörelseglädje har blivit en folkrörelse, säger Anders Pertun som är VD på Selma Spa. Det handlar lika mycket om hälsa som om träning. De allra flesta har förstått vikten av att ta hand om sig och må bra. Och man vill umgås, fortsätter Anders.

Träningskompisarna är kollegor, kompisar och familjemedlemmar. På Selma Spa erbjuder man något för alla. Varje dag körs runt tio instruktörsledda träningspass, allt från mentala pass som Yoga och Qi Gong till Aerobics och Boot Camp. Det finns även gym, poolområde och massor av olika spabehandlingar att välja mellan.
– Det ska vara njutningsfullt och vi vill ge en upplevelse som inte bara innebär träningsvärk och svettiga kläder utan en spännande mix av anpassad träning, kost och njutning, menar Rosita Hård-Bergkvist, spachef på Selma Spa.
Hitta din individuella träningsform och upptäck nya sätt att träna på. Våra personliga tränare hjälper dig att lägga upp en handlingsplan för att nå dina mål, fortsätter hon.
Medvetenhet, motivation och mental inställning till uppgiften är jätteviktig!

I helpension ingår:
Logi, frukostbuffé, lunch och trerätters middag. Frottébadrock att låna och tofflor att ta med hem. Fri tillgång till spa- och fitnessområdet med pool, bubbelpooler ute och inne, ång- och torrbastu, gym och instruktörsledda träningspass, t.ex. spa core ball, spinning, yoga och qi gong.

Selma Spa+
Box 500,
686 28 Sunne.
0565-166 00 eller info@selmaspa.se.
Bokning och mer information: 0565- 66 10 eller reservation@selmaspa.se. www.selmaspa.se

Inga Kommentarer Ännu

Lämna Ett Svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.